Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Xbox 360 vagy Ps3? Miért,...

Xbox 360 vagy Ps3? Miért, miért jobb az egyik a másiknál (ha jobb)?

Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 20:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

A PS3 jobb. jobb a minősége, meg hogy az Xbox irányítóinak nincsenek kábelek amivel összelehet kötni a gépet vele.

Meg hogy ez attól is függ hogy miket akarsz játszani. mert az Xbox az arra van hogy te magad mozogj a játékhoz. de az elég gagyi. Meg hogy a PS3-hoz sokkal több játék van ami érdekesebb, meg jobb is.

2014. febr. 2. 22:14
 2/12 anonim válasza:
Számomra az xbox 360 valamiért szimpatikusabb, sokkal jobban kézre áll nekem a kontrollerje. :D Meg maga a konzol, és a menüje jobban néz ki szerintem. De a ps3nak van olyan előnye, hogy ingyen tudsz róla netezni, az xboxra meg külön elő kell fizetni.. Ezen kívül szerintem hatalmas különbségek nincsenek. PCre mind2 kontollerének meg lehet oldani a csatlakoztatását, minőségben nem lehetnek nagy különbségek, és szerintem kb ugyanannyi játék van kiadva rájuk. Én a helyedben az alapján választanék, hogy a baráti körödben ps vagy xbox van több, mert ugye ezeknek az a lényege, hogy többen játszatok. De amúgy én az xboxra szavazok :D
2014. febr. 3. 09:09
 3/12 anonim válasza:
Ja és még arra figyelj, hogy minél újabb kiadásút vegyél, mert pl egy 2006oson nem biztos, hogy elmennek az újabb játékok.
2014. febr. 3. 09:10
 4/12 anonim válasza:
Ja meg az xbox nem arra van, hogy te magad mozogj a játékhoz, ahogy az első írta. Lehet hozzá kapni kinectet, meg ahhoz pl táncolós játékot, de szerkntem ezt kevesen használják ki a helyigénye miatt. Azthiszem eléggé kimerítő választ adtam :D
2014. febr. 3. 09:12
 5/12 A kérdező kommentje:

huh :D köszönöm a válaszokat

Most egy nagyon fontos dolog fogott meg,hogy nem kell fizetni az internetért itt ugyebár akkor az van,hogyha online akarok játszani akkor elég egy wifi?

2014. febr. 3. 15:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Ember. ez a 848928263 kérdés ugyan erről.Nehezedre estt volna azokba beleolvasni ahelyett hogy kiírod a 848928264.et?
2014. febr. 3. 21:10
 7/12 anonim válasza:
A kettő kőzt alapanyagba 72ft különbség van de az én azt tapasztaltam hogy míg a ps3 nál a márkát fizeted addig az xbox 360nál az élményt de az biztos hogy fps játékkal nem fogsz rajta tudni játszani csak ha van kinekted
2014. febr. 5. 22:19
 8/12 anonim válasza:

Sok mindenben különbözik a két gép egymástól, de azt nem lehet mondani, hogy az egyik mindenben jobb mint a másik!

A két gépet összehasonlítva válaszolom meg a kérdést.

Az x360 kontrollere sokak szerint jobb, kézreállób mint a ps3 kontroller teljesen szimmetrikus kialakítása, és az x360 ravaszairól nem csúszik le az ember keze olyan gyorsan.

Sokak szerint a legfontosabb szempont, hogy a ps3 hardveresen erősebb, az-az szebb képet tud adni. (Jó példa erre az aktuális GTA, aminek az x360 as változatában sokkal később töltenek be a textúrák, és hajlamos a játék az akár 10másodperces befagyásra is.)

Az ingyenes multi kérdése mindig is nagy vitát váltott ki a két konzol felhasználói között. Igen, a PS3 nál ingyenes a multi, vagyis ha veszel pl egy BF4et akkor nem kell ráfizetned, hogy online tudj gyilkolni. Viszont a box usereinek elő kell fizetni a LIVE ra, ami nem nagy összeg, és cserébe kapnak akciókat és ingyen játékokat, de akkor is évente vagy pár havonta ki kell fizetni. Viszont az akciókat és ingyen dolgokat már a Sony is megcsinálta és PS Plus a neve.

Mindkét gép feltörhető, (vagyis a másolt játékok futtatására alkalmassá tehető) de az x360 törése az elterjedtebb és egyszerűbb, illetve a játékok beszerzése könnyebb.

Ami az emberek többségénél eldönti a vitát (az ár után, de az kb megegyezik a Ps3 és x360 esetében) az az exclusive játékok. Ezeket a játékokat csak azon a gépen tudod játszani amire kiadták. Mindkét gépnek erős az exclusive felhozatala, de a PS3 nem egy díjnyertes exclusive címet dobott a piacra! pl a tavalyi év játékát a TLoU-t.

Mindkét gépnek van előnye, hátránya a másikkal szemben! Ezeket mérlegelni kell és utána dönteni. Vásárlás elött azért az exclusive címeket érdemes átnézni mert box on nem fogsz tudni TLoU ozni, ahogy ps3mon sem Forzázni!

2014. febr. 7. 09:48
 9/12 anonim válasza:
Még szerencse hogy PS3-ra Forza helyett ott van a Gran Turismo :)
2014. febr. 8. 07:37
 10/12 anonim válasza:
Azért azt sem kéne elfelejteni, hogy a PS3-ban Blueray lejátszó dolgozik, míg az X360 csak DVD-t tud lejátszani. Így aki esetleg jó minőségű full HD filmeket nézne lemezről, annak ott a PS3. Emellett szerintem sokkal megbízhattom a Sony, én nem sok PS-ről hallottam, hogy tönkre ment volna, viszont Xboxról annál inkább ( 3led hiba stb stb... ). Én PS3 mellett tettem le a voksom annak idején és nem bántam meg.
2014. febr. 8. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!