Hogyan kell a videót elfordítani, hogy normálisan álljon? (Amikor megnyitom balra van fordulva)
nálam a windows media playernél van ilyen, hogy 'rendezés' ikon/gomb (bal oldalt, felül), majd a beállítások gombra kattintva lehet dolgokat állítgatni
Nem tudom, hogy Nálad is így van-e, de próbáld meg, remélem sikerül
a power gombot kell benyomni, akkor mejön a meu, es ott be lehet allitani az oldalt
nalam igy van
akkor valahol mashol van talan, probald megnezni az osszes gombot, hatha valamelyknél meg lesz ez
én sajnos ennyit tudok segiteni
semmilyen ikon/gomb nincs, csak lent van a play, stop, hangerő szabályzó, meg az előre hátra tekerés.
Mindegy, azért köszi.:)
szívesen, sajnos több ötletem nincsen. :)
esetleg valamilyen elektronikai szakembert ha meg tudsz kérdezni (nagyáruházakban, boltokban is vannak ilyen emberek) talán tud valaki segíteni. akár egy elektronikai szervizt (e-mailben), vagy egy informatikust - ők biztosan tudni fogják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!