Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan kell a videót elfordíta...

Hogyan kell a videót elfordítani, hogy normálisan álljon? (Amikor megnyitom balra van fordulva)

Figyelt kérdés
Csináltam egy videót a telefonommal, de amikor felraktam gépre balra fordított helyzetben van. (windows media player)
2014. febr. 1. 11:08
 1/10 anonim válasza:

nálam a windows media playernél van ilyen, hogy 'rendezés' ikon/gomb (bal oldalt, felül), majd a beállítások gombra kattintva lehet dolgokat állítgatni

Nem tudom, hogy Nálad is így van-e, de próbáld meg, remélem sikerül

2014. febr. 7. 00:37
 2/10 anonim válasza:

a power gombot kell benyomni, akkor mejön a meu, es ott be lehet allitani az oldalt

nalam igy van

2014. febr. 7. 02:27
 3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2014. febr. 7. 14:20
 4/10 A kérdező kommentje:
de nekem nincsenek ikonok a media playeren :S
2014. febr. 7. 14:30
 5/10 anonim válasza:

akkor valahol mashol van talan, probald megnezni az osszes gombot, hatha valamelyknél meg lesz ez

én sajnos ennyit tudok segiteni

2014. febr. 7. 17:42
 6/10 A kérdező kommentje:

semmilyen ikon/gomb nincs, csak lent van a play, stop, hangerő szabályzó, meg az előre hátra tekerés.

Mindegy, azért köszi.:)

2014. febr. 7. 17:54
 7/10 anonim válasza:
esetleg a telefonon nem lehet átállítani? (nem a gépen, hanem a telefonon) több ötletem nincsen sajnos
2014. febr. 9. 16:28
 8/10 A kérdező kommentje:
nem azon sem bírom.:SS mindegy azért köszi.:))
2014. febr. 9. 17:24
 9/10 anonim válasza:

szívesen, sajnos több ötletem nincsen. :)

esetleg valamilyen elektronikai szakembert ha meg tudsz kérdezni (nagyáruházakban, boltokban is vannak ilyen emberek) talán tud valaki segíteni. akár egy elektronikai szervizt (e-mailben), vagy egy informatikust - ők biztosan tudni fogják

2014. febr. 9. 20:57
 10/10 A kérdező kommentje:
ááá annyira nem fontos :)) majd legközelebb oldalra videózok :'DDD
2014. febr. 10. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!