Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van valaki, aki RC-zik? Tudna...

Van valaki, aki RC-zik? Tudna segíteni?

Figyelt kérdés

Kezdő vagyok. Szeretnék RC helikoptert venni, először gyakorolnék, majd ha az megfelelő, akkor azt, ha nem, akkor vennék egy újat és átalakítanám légifelvételek készítéséhez. De ez még a jövő.

Tudnátok segíteni? Mi alapján válasszak? Milyet? Stb., kérdések, szóval minden segítség jól jön. Tiszaújvárosiak, vagy ahhoz közeliek előnyben ;)

2014. jan. 28. 23:06
 1/1 anonim válasza:
Kicsi 4 csatornás heli,amihez van alkatrész ellátás bőven,mert az elején törni fogod :) Én Wl Toys 911-es géppel kezdtem. Szimulátor program is van pc-re,azon is lehet gyakorolni,de olyan távirányító kell hozzá,amit usb-vel tudsz gépre kötni vagy kimondottan szimulátor programokhoz való távot kell venni.
2014. jan. 29. 12:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!