Blog-kérdés (vélemények, tanácsok? )
Sziasztok!
Most indítottam a szezam.blogspot.com címen a blogomat.
Szerintetek milyen kezdésnek? Milyen témákról olvasnátok szívesen? Nekem van egy csomó ötletem, de nem tudom, hogy a leendő olvasók mire lennének vevők. Az szerintetek baj, ha olyan témákról írom le a véleményemet, mint például a vallás vagy a homoszexualitás? Nem fogja ez taszítani az embereket?
Aki írt már blogot (vagy nem, de van használható ötlete): Szerintetek milyen gyakran érdemes cikkeket hozni? Az gáz, ha most ez elején sűrűn posztolok, hogy egy csomó témában legyen bejegyzés, aztán ráállok a heti 1-2 cikkre?
A megjelenéshez használjak beépített sablont, vagy inkább keressek/csináljak saját hátteret?
Hol tudom hirdetni, reklámozni, hogy minél több emberhez eljusson?
Mit tudtok tanácsolni a fejlődéshez?
1. lépés: csak akkor kezdj el blogolni, amikor összeállt a fejedben a téma
2. elsősorban magadnak írd a blogot, ne másoknak
amúgy a színes háttér miatt nem látszik jobb oldalt a szövegk.
u.i.: ez a pesszimista hozzáállás már az elején elrémített... inkább nem most taglald, hogy milyen vagy te, mert engem elriasztottál egyből
első voltam.
amúgy, milyen írói táborban vettél részt? :)
(megint csak én vagyok)
a számok tök jók ;) én is ezeket hallgatom!
A pesszimizmusból akarok kilábalni, ezért kezdtem az egészet:) Magamnak írok éppen eleget, ide olyat szeretnék, ami esetleg másokat is érdekes lehet. Persze nyomathatom az elborult hülyeségeimet is, de azt inkább csak azokkal osztom meg, akik közelebb állnak hozzám.
A People Team írótáborában voltam, irtó szuper volt, érdekes feladatok meg érdekes vendégek voltak. Böszörményi Gyula tette bennem a legmélyebb benyomást, hatalmas ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!