Szerintetek milyen a tumblim? változtassak rajta valamit?
2014. jan. 24. 14:47
1/5 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy a posztjaid nem az én stílusom, de a caption-ban az az I Read az akarna lenni, hogy szereted az olvasást, ugye? Akkor I Reading vagy I to read. a háttérképed például annyira nem jön be, de azon kívül aranyos a témád :D
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, amit kellet javítottam :)
2014. jan. 25. 12:27
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm és vissza követtelek :)
tetszik a témád :3
majd teszek fel!! ;)
2014. jan. 29. 17:30
4/5 anonim válasza:
Tetszik a tumblr-od, be is követtelek, de szerintem állítsd be hogy ne induljon el automatikusan a zene mert valaki nem szereti, köztük én is. Pl ha valaki már alapból hallgat valami zenét és közbe beleszól az amit te kiraktál, az elég rossz. De alapjáraton nagyon jó. :)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
oké beállítom.
2014. febr. 1. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!