Miért gondolja mindenki azt, hogy mert egy fiatal lány bulizik akkor biztos egy r*banc?
15 leszek . Lány vagyok . Szoktam bulizni. Voltam már részeg. Dohányzom . Mégsem vagyok egy buta r*banc, de sokszor megkapom ezt a kedves jelzőt ismeretlenektől csak azért mert eljárok szórakozni . Jeles tanuló vagyok. Sokat olvasok és írok. Nem mászkálok mélyen kivágott felsőkben és nem a cicanadrág+tanga párosítás a kedvencem .
Hogyha valakinek van a kérdésemre értelmes magyarázata az kérem mondja meg , mivel nem foghatom fel ép ésszel , hogy egy szombati bulitól miért leszek szajha.
De érted... Nem arról van szó szerintem , hogy olyan rossz úton haladnék!
Nem lázadok , a szüleimmel tök jól kijövök , életemben nem volt beírásom . Ilyen szempontok szerint tök jó gyerek vagyok. Akik ezt az oldalamat látják le is strébereznek meg könyv molyoznak. Csak nem világos számomra az , hogy miért nem lehetek olyan jó tanuló akinek vannak barátai és eljár szórakozni .Jó néhány ember számára ez felfoghatatlan .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!