Lányok, ti tudtok twerkelni? Mi ez a nagy twerking-őrület az országban? :D
Igénytelen segg rázogatás.
Divatos, mert könnyű és rögtön r*bancnak néznek ki akik csinálják. Úgy tűnik ez manapság cél.
hát mondjuk hogy izmos lesz tőle a feneked azt cáfolnám :D az max a gugolástól a futástól meg a támadó járástól lesz esetleg a sullyal való hátra rugdosástól nekem végülis nincs ezzel bajom a feka csajoknak nagyon jól áll de a fehér csajoknak sztem nagyon kevés amelyiknek jol áll de a halálom h most mindenki ezt tolja meg nyomja hozzá a feka akcentussal nagy nehezen megtanult angolt :D na az kiborít
Randiztam feka csajjal és még ő is képes volt normálisan beszélni :DDDD szóval szerintem ez egy hirtelen jött fekáktól a gizdaság elméleti síkján elképzelt ellopott valami amit táncnak titulál néhány ember pl a rúd tánc na ez egy komolyabb műfaj ha már r**ancos akar lenni valaki és az izmosit is de ez a twerk én esküszöm nemtudom hova tenni pláne azoknál a fehér csajoknál akik dagadtak mint az atom rázzák a hájat rendesen valahol olvastam hogy már nem sok elvárás van a csajokkal szemben hát van benne valami ahogy nézem vhogy a fekáknak télleg csak a popo ami hizik néha és akkor tök jól néz ki h nagy kerek popot rázza de amikor vki rázza fehér dagadt csaj létére és reng mindene hát relativ nekem nem tetszik de tiszteletben tartom ha valakinek ez okoz örömet és mutogatni is akarja de ez meg csak az én véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!