Unatkozom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Unatkozom. Nem tudo mit csináljak, már megtanultam a házikat, olvastam, filmeket néztem... Valami jó kis elfoglaltságot tudnátok írni? Itt van pár dolog ami segíthet: szeretem a filmeket, a könyveket, rajzolni. De az is baj, hogy egy kis városban élek, és szinte ár minden zeg-zugát bejártuk, ezért ez is kilőve. Még sportolni is szeretek, de már mondtam a város kilőve. Az otthoni foglalkozásokra szeretnék tippeket, lehetőleg ne weboldalakat, mert elegem van a facebookból és társaiból. Előre is köszönöm a válaszaitokat :D
12/L
2014. jan. 12. 12:41
1/9 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibákért :(
2014. jan. 12. 12:43
2/9 anonim válasza:
Kérdezd meg anyukádat mit kell segíteni. Süssetek együtt sütit.
5/9 A kérdező kommentje:
Szívesen megkérdezném, de nincs itt mert külföldön vannak telelni. De ha itt lenne akkor se tudnám mert ő nem tud sütni, se főzni :D Apukám nálunk a konyhatündér, vagy még az egyik tesóm de egyikük sincs itthon, mert Budapesten lakik és készül a kisérettségiére :( U.i Még 4 testvérem van, de ebből csak 2 van itthon és mindegyiket... utálom. Tudom testvériszeretet meg minden, de az a tény, hogy kibírhatatlanok :/ Mindig egymásnak kedveznek, meg mindig mondják, hogy katonaiiskolába kéne küldeni engem. Amire nincs okuk, mert ők idegesítik fel saját magukat. Pl. ma délben lejingseztük (ilyenkor nem szólalhat meg addig míg ki nem mondják a nevét) és mikor megszólal mindig 3 pofont kap. Na én elkezdtem számolni és már annyira felba****, bocsánat, felidegesítette magát, hogy majdnem hozám vágott egy drab nokedlit, ami szétplaccsant a szekrényen. Na mindegy most teljesen eltértem a témától. Szóval röviden, barmok a testvéreim :/
2014. jan. 12. 13:23
6/9 A kérdező kommentje:
Ebben a helyzetben még a takarítás is csábító ötletnek hangzik :)
2014. jan. 12. 13:24
7/9 anonim válasza:
Hívd az unaloműző rumba pétert ..nekem is o segített...neked is fog....unatkozni a legjobb dolog mert akkor igazából nem is unatkozol....
8/9 anonim válasza:
Akkor hallgass zenét, táncolj, próbálgass hajakat, ruhákat.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ki fogom próbálni, imádok új hajakat kiötleni, köstönöm, hogy emlékeztettél :) De ruhát most nem hajtogatok, mert csütörtöön tettük rendbe a szekrényem. Köszönöm a válaszokat, szerintem mára akkor meg van a programom :)
2014. jan. 12. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!