Mit csináljak ha unatkozom a mamámnál?
1 hétre megyek nyáron nyaralni a mamámhoz és általában uncsizni szoktam...:SS
tudom kicsit hulye kérdés na de normalis valaszokat kerek...xDD
szowal mit csinaljak???
okéés koszii ...
de jáátszani????????
nem wagyok en mart azert olyan kicsi hogy jáátszak ...xDD
Kérd meg a nagymamámad, hogy tanítson meg sütni, főzni. Jól fog még jönni ez a tudás az életben, és kellően nagy vagy már ahhoz, hogy meg is tanulj ezt, azt.
Amúgy merre mész? Faluba, városba? Kertbe, panelba? Nem mindegy!
Húúú, az nagyon jó! Én sokat nyaraltam falun rokonoknál, legszebb nyári heteim voltak.
Sajnos a mai fiatalok nehezen tudnak már a modern világból kizökkenve a falusi élethez szokni.
Én annyi idősen mint Te, kiraktam a napra a disznóölő kádat, töltöttem bele vizet, vittem a könyvemet és olvastam.
Aztán napokon keresztül túrtam a padlást, nekem nagy kincsek voltak amiket találtam.
Aztán rávettem a rokon bácsit, hogy tanítson meg motort vezetni, és azzal mentem a határban. (oldalkocsis)
Aztán elvittem a néni biciklijét és órákat csellengtem a környéken, találtam patakot, gyömölcsöst, stb.
Aztán segítettem a barackszüretben,
segítettem a veteményben,
segítettem a tojásokat összeszedni, este a tyúkokat, disznókat etetni.
Nekem, budapesti lánynak ezek mind hatalmas élmények voltak. Csak el kell kezdeni és nem az mp3-on lógni!:))
Ja, tyúkot kopasztani, főzni, sütni, mint ahogy írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!