Mit mondjak a telefonba ha ismeretlen számról hívnak?
Figyelt kérdés
2013. dec. 28. 21:35
1/5 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy a "TÉVES!" és a "Mondjad!" nem annyira jó :D:D
Amúgy egy "Tessék/Halló?" plusz egy bemutatkozás mindig hatásos.
2/5 anonim válasza:
Kérdezd meg s telefonálótól hogy ő kicsoda!
Többé-kevésbé olyan ember hívhat aki ismer/ismerhet (néha valami reklám,szolgáltató.. stb a kivétel)
3/5 anonim válasza:
múltkor megijedtem, mert olyan volt a hangja a callcenteresnek mint az ofőnek :D előtte meg mondtam hogy I T T VAGYOK HALLÓ!
mert alig akart megszólalni, ezelőtt meg volt egy olyan hogy meg se szólalt 10 másodpercig kb és aztán lerakta :D:D
4/5 anonim válasza:
szóval néha poénos lehet valami poénosat vagy durvát mondani, de lesz amikor kínos lehet :D
5/5 anonim válasza:
csók puszi itt xy hagy üzenetett a síp szó után // aztan szimulaj egy Píííp hangot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!