Mit csináljak? Elmenjek egy ismeretlen társasággal?
Figyelt kérdés
Nos a helyzet az hogy megismerkedtem egy csajjal, szigorúan csak haveri szinten vagyunk. Egyszer találkoztam vele, mivel egy városban lakunk. Most felvetette hogy szombaton menjek el vele valami helyre ahol a haverjai ott lesznek. az a gond hogy én abszolút nem ismerem egyiket se csak ezt a csajt. Na most mit tegyek? Sajnos régebbi bántalmazások, verések miatt bizalmatlan, félős vagyok idegenek között, nem szeretnék nevetséges lenni ott az esetlegesen menőbb srácok előtt. Mit tegyek? El is mennék mivel legalább hátha szereznék barátokat, bár kétlem, hogy sikerülne ennyi keserűség után. De a másik felem meg azt súgja ne menjek, hisz ki tudja lehet hogy ezek is bánthatnak. Nem tudom! :( :/ Szerintetek mi lenne a helyes: A dolgok elejét, és a többi dolgot rólam esetleg privátban elmondhatom aki kíváncsi rá és segítene! 16/f. Köszönöm2013. dec. 2. 22:10
1/4 anonim válasza:
Én nagyon nem ajánlom, hogy elment, de mindent a saját bőrödön tapasztalsz meg igazából. Nekem sose sikerült valami fényesen amikor "ismeretlenek" körébe voltam. Mondjuk én ismertem a társaságból 1-et...de csak kb pár órája. De ha ismerkedős típus vagy, egy próbát megér, ha nem szimpi a társaság akkor maximum eljössz.
2/4 anonim válasza:
Én nem mennék... Kivéve ha nyár lenne és a Balatonra mennénk, ott feltalálnám magam, még ha sok a gyíkarc akkor is! :D
3/4 anonim válasza:
Hát fene tudja lehet befogadnak én sem vagyok az a nagy ismerkedő típus bár volt egy jó társaság ahol jól éreztem végre magam de szétbomlott az egész sokan külföldön, sokan más más városokban új barátokkal én meg csak egyedül maradtam. Én mondjuk ismerkedés céljából belemennék mert egyrészt lesznek haverjaid, új embereket ismersz meg és ha jó az első benyomás befogadnak majd, de amúgy is jó társaságok szoktak lenni ezek, lehet egy összetartó csapatba kerülsz be ahol kikupálnak és akkor idővel megtalálod a szerelmed is :)
4/4 A kérdező kommentje:
Á köszönöm! Ó szerelem szóba se kerülhet soha. Nem fogok elmenni, jobb lesz, mivel már volt ilyen. Letöröltem az illetőt a chaten hogy ne tudjon rá kérdezni hogy megyek-e. Így lesz a legjobb, legalábbis nekem addig jó míg nem kell társaságba menni sehova. :/
2013. dec. 3. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!