Volt már valaki room escape kijutós játékon Budapesten?
Figyelt kérdés
Milyen fajta feladványok voltak? Hogyan kell ezt elképzelni egyáltalán? :)2013. dec. 28. 14:21
1/3 anonim válasza:
Szia! Nemrég voltunk a Da Vinci titkaiban.
Itt egymásra épülnek a feladványok és mindenféle van belőle... olyan is amire rögtön rájössz, és olyan is, amin agyalni kell. Igényesen van megcsinálva (már voltam pár helyen :))
Ahogy észrevettük a többiekkel, egyre nehezednek a feladatok, így egyre nagyobb az izgalom. Majd írj, ha esetleg kipróbáltátok :)
2/3 anonim válasza:
Barátaim voltak itt, de azt mondták hogy uncsi volt.. Nekem a MindQuest nevűt javasolták.
3/3 anonim válasza:
Szia, az első vagyok!
Pár napja voltunk a Hasfelmetsző Jack élő társasjátékban. Na az mindenben más, mint eddig bármi :D Nem akarok lelőni semmit belőle, de mindenkinek csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!