Mi történt a Discovery Channel-lel?
Ez állítólag egy ismeretterjesztő csatorna, ha jól tudom.
Régen nagyon szerettem, folyton ezt néztem.
De nem értem a mostani műsorokat.. Csupa kamu műsorok mennek végig. Raktárakat vesznek vagy 3 műsorban, és aztán mindig találnak benne valami hatalmas nagy kincset, végül $15000 profitban jönnek ki. Az egész meg van rendezve. Tegnap este is ment a Raktárvadászok, és ami ott van.. Elképesztő. Sírni tudtam volna. Annyira ócskán van megrendezve az egész, verekedések.. A csávó talált egy rendőrkocsit és amikor legelőször bepillantott nagyon meglepődött, de persze az operatőr az már bent volt a kocsinál és vette a reakcióját.. ??? Ez mi is?? Sírás határán voltam.
Na meg az a rengeteg reklám. Úgy tudtam a kereskedelmi csatornákon van rohadt sok reklám. De itt.. Elkezdődik a műsor mondjuk 18:00-kor. 18:10 fele már van egy 5 perces reklám, aztán ugye félkor is, de akkor már hosszabb, majd 18:48 fele is beraknak egy reklámot a műsor vége előtt 5 perccel :D Aztán reklám, vége a műsornak 18:55-től meg megy a reklám..
Olcsó szar műsorokat könnyű megcsinálni vagy megvenni, és sajnos ezek is hozzák a nézettséget. A Discovery-t is csak ez érdekli.
Amúgy ezek közül a műsorok közül sok nem is Discovery-s sorozat, Amerikában más adók mutatják, de itt nálunk a Discovery-re kerültek. Ám az amcsi Discovery se jobb, az is ugyanúgy tele van mindenféle kamuműsorokkal, még nemlétező állatokról szóló ál-dokumentumfilmeket is adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!