Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi történt a Discovery Channel...

Mi történt a Discovery Channel-lel?

Figyelt kérdés

Ez állítólag egy ismeretterjesztő csatorna, ha jól tudom.

Régen nagyon szerettem, folyton ezt néztem.

De nem értem a mostani műsorokat.. Csupa kamu műsorok mennek végig. Raktárakat vesznek vagy 3 műsorban, és aztán mindig találnak benne valami hatalmas nagy kincset, végül $15000 profitban jönnek ki. Az egész meg van rendezve. Tegnap este is ment a Raktárvadászok, és ami ott van.. Elképesztő. Sírni tudtam volna. Annyira ócskán van megrendezve az egész, verekedések.. A csávó talált egy rendőrkocsit és amikor legelőször bepillantott nagyon meglepődött, de persze az operatőr az már bent volt a kocsinál és vette a reakcióját.. ??? Ez mi is?? Sírás határán voltam.

Na meg az a rengeteg reklám. Úgy tudtam a kereskedelmi csatornákon van rohadt sok reklám. De itt.. Elkezdődik a műsor mondjuk 18:00-kor. 18:10 fele már van egy 5 perces reklám, aztán ugye félkor is, de akkor már hosszabb, majd 18:48 fele is beraknak egy reklámot a műsor vége előtt 5 perccel :D Aztán reklám, vége a műsornak 18:55-től meg megy a reklám..

2013. dec. 27. 13:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Üdv 2013-ban. Régen imádtam a Discoveryt, de kiégek a mostani műsoroktól és az állandó reklámtól...
2013. dec. 27. 15:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Olcsó szar műsorokat könnyű megcsinálni vagy megvenni, és sajnos ezek is hozzák a nézettséget. A Discovery-t is csak ez érdekli.

Amúgy ezek közül a műsorok közül sok nem is Discovery-s sorozat, Amerikában más adók mutatják, de itt nálunk a Discovery-re kerültek. Ám az amcsi Discovery se jobb, az is ugyanúgy tele van mindenféle kamuműsorokkal, még nemlétező állatokról szóló ál-dokumentumfilmeket is adnak.

2013. dec. 31. 10:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem Az igazi prémvadászok című műsor viszont nagyin tetszik.
2014. ápr. 2. 14:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben egyetértek a kérdést megfogalmazóval. Én is csalódtam a Discovery channel-ben. Úgy 2001-2004 között volt kábeltévés előfizetésem és ekkor megkedveltem a csatornát. Aztán 2014-ig nem volt rá pénzem, majd 2014-től ismét elő tudtam fizetni. Valóban döbbenetes, ami ezzel a csatornával történt. Gyakorlatilag egész nap, szemétben turkáló amatőr színészek ál-kakaskodását kell néznie annak, a Discovery-t néz. Szinte semmilyen értelmes műsor nem megy már ezen a csatornán, csak a vacak Raktár meg Konténervadászat. Nem hiszem el, hogy ezt a csatornát értelmes ember nézni tudja. Talán ha egyesével lehet majd előfizetni a csatornákra, akkor rá fognak jönni, hogy mennyire melléfogtak, mert a kutyának sem kell...
2016. máj. 14. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!