Milyen témakört ajánlotok a (jövőbeli) Youtube-videóimhoz? (Többi lent)
Tudom hogy egy rakat ehhez hasonló kérdés van itt,de nem találok semmi érdekeset.Az a lényeg hogy régebben youtube-oztam és dalszöveges videókat töltöttem fel,de ebbe többször is belekötöttek ...és kaptam figylemeztetést is szerzői jogok miatt..
Most újra elkezdenék Youtube-ra videókat felölteni,de nem igazán tudom hogy milyen témakörben..Gameplay-ek?-van egy rakás,paródia szinkronizálás = szerzői jog miatti tiltás,Vlog ?-kell egy jó kamera,amit most jelenleg nem tudok megszerezni,animáció ,azzal nagyon alapon tudok csak foglalkozni mert időigényes és közbe pedig én sulizok
Az a lényeg hogy mit szeretnétek látni Youtube-n..mi érdekel titeket ,mi az amit legszivesebben megnéztek ,mi az amiért szivesen feliratkoztok egy csatornára :) Mindenki véelménye számít,a negatívra építek,a pozitív pedig jólesik :) !
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!