Merngősök! Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
A Merengőn keresnék legalább 15 fejezetes, befejezett írást, lehetőleg romantikusat. Aki tud, segítsen!2013. nov. 1. 15:00
1/5 anonim válasza:
Lily Evans naplója (botkrisz), és ennek folytatása a Hajrá, James! (még nincs befejezve)
2/5 A kérdező kommentje:
Már olvastam, de azért köszi, amúgy lehet újra elolvasom :)))
2013. nov. 2. 08:09
3/5 A kérdező kommentje:
Olvastam még: a Ha nagy leszek, Pttergyilkos leszek, Tánc az ördöggel, Light in the darkness, Beyond the darkness, Egy Dursley a Roxfortban, A liliom titka és A vér árulója című írásokat is
2013. nov. 2. 08:12
4/5 anonim válasza:
Esetleg a Szélcsengő című snarryt is tudom ajánlani, bár nem tudom mit szólsz a shlashoz.És még van az "Én sorozat" bár azt nem tudom merin fönt van-e de a fanfiction.csodaidőkön megtalálod
5/5 anonim válasza:
Mindenféle képpen olvasd el:
LanaSwan: Senkinek sem kellessz! (ezt még könyv formályában is kiadták)
Szükségem van rád! (a Senkinek sem kellesz folytatása)
Hazudd, hogy szeretsz!
Azon a nyáron...
-ezeket abban a sorrendben olvasd el, amilyen sorrendben leírtam őket
jó olvasást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!