Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » SEGÍTSETEK, SÜRGŐS! (? )

SEGÍTSETEK, SÜRGŐS! (? )

Figyelt kérdés
Apa szobájába gyújtogattam...de nem a szobába hanem kint a párkányon csak megmaradt a füstszag mert nem jól szellőztettem ki és amikor anya hazajött meg érezte a szagot és most elakarja mondani apának hogy majd jól meg ver meg hogy fel is gyújhattam volna a lakást...tudom hogy igaza van,de nagyon szeretem a tüzet és jól bánok vele,csak egy kis papírzsepit gyújtottam meg ! Mit mondjak apának hogy ne haragudjon rám? NEGÍTV KOMIT LÉGYSZI NE 14/F

2013. dec. 10. 16:30
 1/10 ninikee ***** válasza:
100%

huuhh:DD szerintem mondd neki hogy karácsonra szerettél volna csinálni ilen üdvözlőlapot tudod aminek a széle olyan mintha régi papír lenne

[link]

2013. dec. 10. 16:35
 2/10 A kérdező kommentje:
nem rossz:D köszi! de nem először kapott rajta anya...akkor azt hitték apámmal hogy cigizek. pedig utálom a cigit,és akkor csak egy pzs darabot égettem el.lekéne szoknom a pirózásról :/
2013. dec. 10. 16:45
 3/10 ninikee ***** válasza:
100%
akkor mondd azt hogy z iskolában tanultatok nem tom milyen tantárgyból:DDD valami égetéssel kapcsolatosat...megvaaan
2013. dec. 10. 16:51
 4/10 ninikee ***** válasza:
100%
mondd hogy kémiábol tanultátok a kémiai folyamatokat azon belül az égést és teszteletél:DDDDD
2013. dec. 10. 16:58
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek,megy a zöld pacsi:D
2013. dec. 10. 17:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Ezek nem is rossz otletek :D D nem ertem.. "Nagyon szeretem a tizet". Ez neked egyfajta... Fuggoseg? Nem rosszbol :) Csak vigyazz, nehogy elharapozzanak a langok :D
2013. dec. 10. 18:04
 7/10 A kérdező kommentje:
szerintem nem vagyok függő...csak szeretem nézni a lángot,lehet hülyének néztek de szerintem rohadt jó,örömmel tölt el amikor a kályhába "ropog" a tűz,leülök és szoktam nézni,közben gondolkodok :D
2013. dec. 10. 18:18
 8/10 ninikee ***** válasza:
:DD am hány éves vagy?
2013. dec. 10. 18:36
 9/10 A kérdező kommentje:
14/F :D
2013. dec. 10. 18:40
 10/10 ninikee ***** válasza:
:'DD kicsit fáradt vagyok
2013. dec. 10. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!