Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Konzol vagy okos telefon?

Konzol vagy okos telefon?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez olyan mint a kenyérpirító vagy kád na de

nekem per pill nem olyan jó a telóm és már ép hogy él (5-6éves) konzolom meg nincs és szeretnék játszani is (lehetőleg ps3) XBOX TUTI HOGY NEM.Ha meg a telór ajánlanátok meiket (androidos előnyben) alcatellel kíméljetek. ilyet hogy kinderfuck vagy bánom én ismeretleneket ne csak ha van neked is.

2013. dec. 9. 15:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Még ha vennél egy jobb telefont mondjuk samsung galaxy s4-et játék élmény egy kalap sz@r...

Vegyél ps3-at jobban jársz...

Telefonnal telefonálj :D

2013. dec. 9. 19:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Ps3.

Telefon szart se ér játékra.

2013. dec. 10. 05:49
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :) ződ pacsi meg és elsőnek veszek egx 12 gb-s vagy 320 és utána egy sony xperia l-re gyüjtök :D ti milyen játékot aánlanátok tudom mindenkinek más az izlése.

De érdekel. :D

2013. dec. 10. 15:53
 4/6 anonim ***** válasza:

12gb-os kevés vegyél nagyobbat illetve ne vegyél fat gépet [ha használtan akarsz] mert azok sárga ledesek lehetnek.

Játékok meg:

Nier

Darkness 1-2

2013. dec. 10. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:
xbox-ot
2013. dec. 10. 21:14
 6/6 A kérdező kommentje:
ok kössz JA ÉS MONDTAM XBOxOT ne gyengébb hardvere van fizetős multi évente 12000 meg a dvd meghajtója hamar szarrá megy és nem akarnák hddre felmásolni köl a ps 3-at úgy értettem hogy 12 gb-set és állítólag ha veszek egy hdd beépítő keretet akk aptop hdd-t vagy netröl tok rendelni bele oszt szét szedem régi 320gbs laptopt oszt kész :)
2013. dec. 11. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!