Nyertetek már életekben valamit? és mi volt az?
Figyelt kérdés
Akármi,
olyanokra is gondolok mikor reklámba, tv-ben, neten, oda irják hogy játsz és nyerj,
de mondom tényleg akármi.
-Én nyertem már suliba lövő versenyen egy hajótúrát.
-Egy túró rudit :P
-Netes játékon egy dvd filmet és egy cd-t
-Egy gagyi mobiltelefont
De nem halottam még olyanokról, akik tényleg nyertek volna plazma tévét, utazást, vagy okostelefont,stb. erre nagyon kiváncsi lennék!
2013. szept. 24. 15:41
1/8 anonim válasza:
Mi nyertünk már Túró rudit, meg Balaton szeletet is. A legnagyobb nyereményünk egy Pepsi csocsó volt! :D
3/8 anonim válasza:
én még nem, de a családom szerencsés -féle:
tesóm nyert Ipod-ot és laptop-táskát
anyum egy láda sört (apunak adta), naptárat, wellness-hétvégét és PS3-at
én pedig még csak a tombolán :/ csokit
4/8 anonim válasza:
Tombolán nyertem valamit én is (nem emlékszem mit), sport szelettel, túró rudival és balatonnal nyertem csokit, asszem milkával is nyertem egy második táblát ingyen (:D), meg egy csomó könyvjutalom versenyeredményekért, meg pólók ilyenek (jó mondjuk az nem véletlenszerű sorsolás).
5/8 anonim válasza:
fülhallgatót és táviranyítós helikoptert...
6/8 anonim válasza:
Rengeteg mindent nyertem. Legnagyobb nyeremény egy hetes londoni nyaralás és egy SMEG hűtő.
7/8 A kérdező kommentje:
aaz igen, irigyellek, és hol nyertél,??
2014. febr. 7. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!