Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szórakozó helyen verekedés?

Szórakozó helyen verekedés?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm,akivel jó rég nem találkoztunk .8 évig iskola társam volt. 6 év eltelt úgy,hogy nem találkoztunk,facebookon rám írt,hogy mi lenne ha elmennék velük bulizni,Mikulás alkalmából.

Van egy srác,aki engem mindig zaklat,de se a rendőrség senki nem segít így ő is eljött,ő azt hiszi,hogy együtt vagyunk pedig nem,ő mindig iszik,megis vert,mert nem törődtem vele a szórakozó helyen,mert nem vele táncoltam,hanem a barátnőimmel beszélgettem,Kértem hogy kérlek 1 percre hagyj békén,erre ő be vitt a női mosdóba és nagyon megvert.jöttek is,hogy mi folyik itt,megvigasztalt 3 idegen lány.hogy nyugodjak le,kérdezték,hogy egyedül vagyok itt,vagy vannak barátnőim,mondtam igen vannak,Mondták,hogy mutassam meg nekik kikkel vagyok,oda vittem őket, a 3 lány szépen mondták nekik,hogy vigyázzanak rám jobban,és nem itt kéne táncikálni .erre kb 2 percre rá jött 4 lány közbe a barátnőm is bevittem a lány wc-be becsukták az ajtót,és nagyon szét vertek,össze estem, a gyomron is vért hánytam,mert hogy mit képzelek,hogy a lányok oda mentek hozzájuk,erre már 2.szorra vertek meg a színpad közepén össze estem ismét,ahogy csak tudtam rohantam ki a vészkijáraton.sírva összeesve de jött utánam az a fiú is aki miatt történt az egész Cirkusz.. ő bevolt rúgva,haza sem engedett,az utcán is kiabált,megtépett,és megvert.. nem kicsit,cseleskedtem,és hál istennek,letudtam rázni,hívtam egy jó ismerősömet,aki jött értem kocsival.Szüleimre nem lehet számítani,anyám,apám,felhívtam őket hogy baj van,és azt mondták takarodjak haza,és nem mehetek sehova 22 éves lány vagyok,és nem velük élek..

2013. dec. 8. 16:57
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírási hibákért,gyorsan írtam,és ideges vagyok,ja és ráadásul fenyeget engem a csávó ha nem bocsájtok meg megöli magát,elvette a táskámat tegnap meg a telefonomat is.futottam előle,de mindig utol ért..:S felszállt a buszra,és úgy tudtam gyorsan elfutni előle..
2013. dec. 8. 16:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Mi a kérdés? "Fenyeget, hogy megöli magát" <- és? hol itt a gond? "Elvette a táskámat, telefonomat" <- feljelentés.

Bár úgy érzem kitaláció a sztori.

2013. dec. 8. 17:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Ilyen nincs, ez egy hatalmas kamu sztori...

Ha mégis megtörtént, és még a sokk miatt írtad ilyen darabosan a dolgokat, hát figyelj csajszi. Egyértelmű, azonnal rendőrségi feljelentés. Feltételezem vannak nyomai az esetnek a testeden, volt egy rakat szemtanú, netán biztonsági felvétel is (kel lennie minden diszkóba kamerának), a srácnál vannak az irataid, telefonod, kérdés sem merülhet fel, hogy meghurcolják mindet...

Bár nagyon kamu szaga van, ilyet nem tudok elképzelni, hogy ha egy 22 éves nőt 1 srác meg 4 lány vernek össze nyilvánosan a színpadon, meg a diszkó mögött az utcán megrángatják, nem lép közbe senki, és nem hívja ki azonnal valaki más a rendőrséget...

2013. dec. 8. 23:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Ha hiszed hanem de senki nem segített! csak nézik..
2013. dec. 8. 23:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy "diszkrét" kérdés. Cigányok voltak?
2013. dec. 9. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!