Mit szóltok hozzá, hogy talán a lányoknak is fizetni kell belépőt a szórakozó helyeken, olvastátok az indoklást?
Figyelt kérdés
buli, belépő,2013. nov. 22. 18:42
2/4 anonim válasza:
Én megértem a kezdeményezőket, hogy ők jól érzik magukat egy kanbuliban, de akkor menjenek egy melegbárba, a többi helyet meg hagyják meg olyannak, amilyen volt.
3/4 A kérdező kommentje:
nekem az volt a legdurvább, amit a srác magyarázatként mondott. Szerinte megalázó a nőknek, hogy gyakorlatilag értük fizetnek belépőt a fiúk! Kérdezem én, mint nő..ha én befizetem ugyanúgy a belépőt, akkor garantálja nekem azt, hogy nem jön oda hozzám egy 'kedves' férfitársa, felajánlva szolgálait az éjszaka hátralevő részére? Ergo..ugyanúgy megaláz..és ezért fizessünk is..
2013. nov. 22. 18:53
4/4 anonim válasza:
"Szerinte megalázó a nőknek, hogy gyakorlatilag értük fizetnek belépőt a fiúk!"
Amelyik nő ezt megalázónak érzi, az nem oda fog menni, ahol ingyenes neki a belépő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!