Milyen ruhában legyek egy koncerten, amiben kitűnök a tömegből? Jó értelemben. (Balaton Sound-on)
Figyelt kérdés
2013. nov. 30. 13:28
2/9 A kérdező kommentje:
Annyira tudtam, hogy lesz ilyen válasz... De még egyszer írom: Jó értelemben.
2013. nov. 30. 14:37
3/9 anonim válasza:
Korod? (16 körüli mini ruha + 1 nagy tütü)(Más körüli meg pl.: Póló farmer de ez átlagos kinézet..)
4/9 A kérdező kommentje:
Amikor lesz, 16 leszek. A tütü nem igazán tetszik, de azért köszi a normális választ. :)
2013. nov. 30. 19:58
5/9 anonim válasza:
csupa szivárvány:) vaaagy...vmi nagyon eltérő csupa rock,csupa rózsaszín,pl.:a kedvenc sztáros pólod...kb ez..de nemtom:)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :)
Huh, a rocker öltözet nem lenne túl nyerő azon a koncerten. :'D Egyébként én is az ő pólójára gondoltam, csak az a baj, hogy kb. 8000 ft... :/ De ha már oda elmegyek, akkor egy póló már igazán nem akadály. :D
2013. dec. 2. 19:06
7/9 anonim válasza:
nincsmit és rem. megtalálod a tökéletes rucit*-* #5-ös vok 14/l
8/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy azert josz fesztivalozni hogy minden pasinak tetszel vagy hogy jol erezd magadat.. Ez nem divatbemutato.. Tudnod kell hogy tobb mint valoszinu hogy meleg lesz, ugyhogy valami ujjatlant/rovid ujjut vennek fel a helyedben egy rovid nadraggal es egy conversel mondjuk. Ne a tokeletessegre figyelj hanem a kenyelemre mert az fontosabb lesz majd ott :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
Szó sincs róla, hogy minden pasinak tetszeni szeretnék... dehogyis. Inkább... ahhj, nem írom le, mert naivnak fogsz tartani.
Én is kényelmes ruhát szeretnék, viszont gondolom abból is van feltűnőbb (de még mindig jó értelemben) viselet. :)
2014. ápr. 18. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!