Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet animés figurákat...

Hogyan lehet animés figurákat készíteni?

Figyelt kérdés
Úgy értem ilyen kis játék figurákat amiket gipszből vagy, nem tudom, talán műanyagból készítenek. Azt hallottam azt sokan otthon is eltudják készíteni. Ebben szeretnék egy kis segítséget.
2013. nov. 25. 23:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a papercraftra gondolsz.Mondjuk nem sokat tudok róla,de vannak olyan tehetséges emberkék,akik eszméletlen jó dolgokat tudnak kihozni belőlük.Elsőként a kézügyesség,meg az eltökéltség is fontos.Meg persze,valamennyi tehetség sem árt :) De ha rákeresel,a youtube-on is van sok ilyen videó,meg képek is tonnanszámra.
2013. nov. 26. 20:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Ja, nem én nem a papír bábura gondoltam,hanem az ilyen rendes figurára amit nem tudom, hogy most gipszből vagy műanyagból csinálnak, és azt sem, hogy hogyan. Általában rendelni lehet ilyeneket, de sokan csinálják otthon is és nem tudom, hogy hogyan.
2013. dec. 2. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!