Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik mellet...

Szerintetek melyik mellet döntsek?

Figyelt kérdés

1.

170 ezerből pc monitorral együtt.

2.

ez a ps3: [link]

És valami ilyesmi monitor: [link]

Játszani szeretnék és nem tudom mi mellett döntsek.

170 ezrem van és 16 éves vagyok tehát nincs bevételem ezért nem tudok rá még gyűjteni többet ezt is 2 nyári munkából szettem össze.

Tudom hogy vehetnék ps4-et meg valami olcsóbb hdmi kimenetű monitort,de mivel most gyűlt össze rá a keret és jelenlegi gépemen örülök ha 2003-as játékok elfutnak.Ezért jó sok játék kimaradt ami viszont érdekel és szeretnék vele játszani,amit ugye ps4-en nem tehettek meg.

Se ps3 se pc excluzivok nem érdekelnek különösen inkább multiplatform játékok.

Szerintetek mivel járnék jobban?

Válaszokat előre köszönöm!

2013. nov. 22. 15:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Én pc-t választanám helyedbe ha nem lesz semmi bevételed és szülök nem adnak gyakran pénzt hogy vegyél játék...

Kalózkodni nem szép dolog viszont de ha nincs más módod...

Én annó vettem egy ps3 (2008 fele) semmi bajom nem volt vele de mikor jött a válság és szülőktől sem kaptam semmi pénzt nehezen jött össze 1-1 játékra.

1 év után eladtam mert új játékot nem igen tudtam rá venni

2013. nov. 22. 15:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ps4-et még ne vegyél. Nekem ps3-mam van, tök jó. Majd ha megveszed a Splinter cell Blacklistet akkor lőhetjük együtt a terroristákat. :-)

Az ID-met majd megadom ha ps3 melett döntöttél.

2013. nov. 22. 15:44
 3/5 A kérdező kommentje:

#1 Azt még kifelejtettem hogy kb. 30 ezerrel olcsóbb lenne a ps3-as megoldás így még 2 évre előtudók fizetni ps+ ra amihez elvileg kapok ,,ingyen'' játékokat.Meg 2 játék eleve jár ehhez a kiszereléshez.

Viszont igen pc-re ott van a kalózkodás amivel gyakorlatilag korlátlanul le tudok szedni játékokat,de attól egy kicsit félek mert nincs ENCORE-os ismerősöm és csak nyílt torrent oldalakról tudnék letölteni.Amiben benne van hogy jól el.....a a gépem.

Viszont talán karácsony szülinap 1-1 játék.Meg úgye free to play-ek.

ps4-et nem is nagyon állt szándékónban.

Jó ha amellett döntök.De mondjuk a Splinter cell Blacklist annyira nem érdekel.

Mindenki:

És akinek van/volt ps3 a az irányítást könnyű megszokni?(még soha nem volt konzolom)

És egy mivel legolcsóbb fhd monitor 30k így kb gépre 140 ezrem lenne.Egy ilyen árkategoriájú gép vinné még a játékokat 2 évig?

2013. nov. 22. 16:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem nehéz mondjuk az ilyen lövöldözős gamek célzása nehéz (sztem pocsék kontrollerel fps-eket játszani).
2013. nov. 22. 19:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon könnyű megszokni. 4-esnek meg ne higgy, mert fps játéknál (pl. Call of Duty) ha becélzol magától rááll az emberre. És nem pocsék.
2013. nov. 22. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!