Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Danubius...

Mit gondoltok a Danubius rádiót "helyettesítő", Class Fm-ről?

Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 12:05
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Én a Danubiussal voltam az utolsó percben, az új rádiók meg bekaphatják!
2009. nov. 19. 14:01
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Uggyan mán, kellet a cigóknak egy rádió, aztán kettő lett belüle.
2009. nov. 19. 14:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
úgy szeretném a tudtukra adni valahogy, hogy undorodik tőlük az emberek 70%. Sok sikert nekik úgy a műsorvezetéshez, hogy kitéptek az emberek szíváből egy darabot. Biztosan van akiknek tetszik, de már egy női műhangtól kirázott a hideg. Utálat. Vezessenek így tiszta szívvel műsort. Ha visszakapjuk a Pirítóst, Bocsiékat, Vass Mayát nem szólok egy szót sem. Addig menjeken oda...
2009. nov. 19. 23:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A reklámokban is van ilyen nyávogó nő, kiráz tőle a hideg. (Hová tegyem a pééénzeem?).
2009. nov. 20. 00:24
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

Ha én kocsival mentem vhova,akkor mindig a danubiust hallgattam,és most cd-ket írtam ki és azokat hallgatom..

Minek kellett megszűntetni ezt a 2rádiót??

Class Fm meg szar:S

2009. nov. 25. 20:33
 6/9 anonim ***** válasza:
A kalóz fm (Class Fm) nem is lenne olyan sz*r, de mivel én Danubius-os voltam, így nem hallgatom őket. A Neo az egy rakás sz*r, még a TESCO-ban is jobb zene szól. A műsorvezetők részéről peig kicsit "hazaárulásnak" érzem, mert 18-án még sírtak a Danubius stúdiójában, 19-én meg már vidáman vezették a kalóz fm-et.
2010. jan. 29. 15:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Eddig mindig a Danubius szólt a kocsiban most a SZAR FM-et csakis Balázsék miatt hallgatom.
2010. júl. 10. 18:34
 8/9 anonim ***** válasza:
MR2 Petőfi Rádió csak ezt hallgatom azóta.
2010. júl. 10. 21:58
 9/9 anonim válasza:
Másfél éve ugyanazt a 10-15 szar zenét adják, a munkahelyemen ha meghallom a Szerelmes vagyok beléd-et, vagy a Ragyog a szívem mint a nap-ot, amit szinte 20 percenként ismételnek, rendesen idseges leszek. Nem elég hogy a munkámban nincs változatosság, de még ebben a rádiónak nevezett szarban sem adnak semmi mást, még ha pl. Modern Talking-ot, adnának még az is jobb lenne. A Class FM csak a hírek és a reklámok miatt létezik.
2014. nov. 10. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!