Mark720 kérdése:
Megéri 25. 000 Ft ért xbox 360-at venni? És ha igen akkor milyen játokat ajállotok?
Figyelt kérdés
2013. nov. 18. 14:58
1/8 anonim válasza:
Hol látod ennyiért, ha szabad kérdeznem? Én is épp gondolkodom egyen :) Amit haveroknál láttam belőle, szerintem jó kis cucc, bár nem tudom, a vetélytársai mennyivel jobbak ár-érték arányban.
Tomb Raider, Skyrim, Assasins Creed ami nekem nagyon tetszik, de attól függ, milyen fajta játékokat szeretsz :)
2/8 A kérdező kommentje:
én szeretem az Assassin's creed-eket,Tomb raider 2013,skyrim,battlefield 3,battlefield4,call of duty-az öszes,mass efect-az összes,dead island,rayman origins,brothers of arms
2013. nov. 18. 19:12
3/8 anonim válasza:
Fifa, Adventures, Disney land, Kinect sports
4/8 anonim válasza:
Megéri venni XBOX 360-at. Ár-érték arányban ez a legjobb konzol. A Wii már semmit sem ér, mióta kiadták az XBOX-ot. A PS konzolok sem az igaziak.
A mai kor csúcsa eddig az XBOX 360.
5/8 A kérdező kommentje:
1. kérdező nem mondom el mertakkor elhappolnád előlem amigy mindenkinek köszi a választ
2013. nov. 20. 15:46
6/8 anonim válasza:
Legjobb ajánlat: Magyar helyesírási kézikönyv! Neked nagyon ajánlott!
7/8 nandow20 válasza:
GTA5, Fifa, szerintem nagyon jó játékok :D
szerintem megéri vedd meg.
8/8 A kérdező kommentje:
okés de már pénteken megrendeltem.
2013. nov. 25. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!