Hogy lehet szebben rajzolni?
Figyelt kérdés
Szebben szeretnék rajzolni de nem megy! Hogyan lehetne? A jobb agyféltekés xyz-t ne ha lehet!2009. nov. 17. 20:28
1/9 anonim válasza:
Vannak könyvek amiben leírják mit hogyan csinálj, de ha a jobb agyféltekés sem ment neked, ami a legegyszerűbb módja a rajzolásnak, akkor reménytelen eset vagy szerintem:D
2/9 A kérdező kommentje:
Nem próbálltam de nem hiszek benne
És könyvön kívül honnan lehetne?
2009. nov. 19. 14:44
3/9 anonim válasza:
én úgy kezdtem a sárkányok rajzolását (lehet akármi más :-)) hogy google-be beírtam pl. sárkány, vagy dragon, kinéztem egy képet és lerajzoltam. Nekem segített, most már sokkal jobban tudok, és fejből rajzolok és szebben is.. <:-)
4/9 A kérdező kommentje:
Oké köszi!
2009. nov. 20. 14:44
5/9 anonim válasza:
ha nem megy olyan jól a rajzolás, de szeretnél megtanulni, akkor nagyon sokat kell gyakorolnod. a legegyszerűbb alakoktól és rajzoktól haladj az egyre nehezebbig. ha kell akkor vegyél könyvet amiből megtudhatsz sok mindent. jó rajzolást :)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2009. nov. 27. 19:36
7/9 anonim válasza:
Pedig a jobb agyféltekés xyz tényleg jó :-) Ha esetleg mégis ilyenre szánod rá magad, akkor a könyvön kívül számos tanfolyam is elérhető már, amikkel tényleg 3-4 nap alatt fantasztikus eredményeket érhetsz el.
Viszont nagyon körültekintően járj el a választásnál, mert nagyon sok a kókler, akik maguk sem tudnak rajzolni, csak az elméletet magyarázzák, meg elviszik ilyen holisztikus irányba, ahol már nem is a rajzoláson van a lényeg. Ide nem írhatok tanfolyam, meg honlapcímeket, de ha írsz nekem, akkor tudok ajánlani.
Ha nem akarsz elmenni tanfolyamra, én távoktatásban tartok ilyen tanfolyamot. Ha érdekel, akkor írj nekem egy mailt.
8/9 anonim válasza:
Sokat gyakorolj, nem vicc. Másolj, például reneszánsz, barokk, klasszicista vagy realista festményeket, szobrokat. Használd Szunyoghy András és Barcsay Jenő könyveit! Kérj meg családtagjaidat, hogy üljenek modellt! Próbálj ki minél több eszközt!
9/9 anonim válasza:
Egyébként nemtudom mi a bajod a jobbagyféltekés rajzolással...Az nem egy ilyen misztikus, ezoterikus hókuszpókus, hanem tudományosan bizonyított, hogy milyen jellegű feladatokért, melyik félteke az ami dominál stb...és hogyan érheted el hogy rajzoláskor a bal elnyomja a jobbat...egyénkémt én belekezdtem a könyvbe időhiány miatt nem fejeztem be de már az első gyakorlatok hatásosak voltaK...ha gondolod akkor próbáld ki azt, hogy letöltesz egy képet(lehetőleg olyat amiben csak kontúrok vannak) és forgasd el valami képszerkesztővel és nézd úgy, hogy a kép fejjel lefelé van és így rajzold le. Hidd el befog jönni nekem is ment pedig én még pálcikaembernek is örülhetek ha letudom rajzolni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!