Hány éves korotokban kezdtetek discoba járni?
15 vagyok egyszer voltam sulidiscóban, igazából péntekenként színjátszókörbe járok, és akkor van a tinidiszkó is...
Miért szórakoztató hogy megsüketülsz a zenétől, és csak sötét árnyékokat látsz? a diszkó egy nagy szar!
19 vagyok, eddig egyszer voltam diszkóban, akkor is csak azért mert ott volt a szalagavató afterparty. Az volt az első és egyben az utolsó alkalom. Maradok a rock kluboknál.
Amúgy meg nem érdekes, hogy a társadalom ~80%-a diszkós és ide mégis csak azok írtak akik nem szeretik a diszkót? :Đ
Én 16 éves koromtól járok, vagyis 8. után szilveszterkor már voltam, de az csak ilyen helyi "disco". Azóta már rengeteg helyen megfordultam...de a kedvenc akkor is a szilveszteri Disco's hit party Debrecenben(L)(L)(L)
17/L
hat azt hiszem 16 lehettem de eddig 2x voltam csak:)
nem igazan szeretem sok g*ci egy helyen:))
barataim se igazan mennek penz is kell oda...
es meg azert nem megyek mert minden alkalommal belemkotottek pedig meg rajuk se neztem:S
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!