Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van értelme videózni? (YouTube...

Tshubi kérdése:

Van értelme videózni? (YouTube) 12/f

Figyelt kérdés

Mint már sokan vélhettétek van ez a YT (YouTube) és rajta számos olyan ember aki megpróbálkozik és sikeres, de viszont vannak olyanok is akiknek ez nem megy egyáltalán.Ezen belül az lenne a kérdésem hogy szerintetek 12évesen van-e értelme videózni, mondjuk figyelembe kell venni a 21-feliratkozómat.

Mindíg mikor felteszek egyet min nézetsége 1hét után 30-40

Előre is köszönöm válaszotokat!

2013. nov. 10. 11:20
 1/5 anonim válasza:
Szerintem megpróbálhatnád:) Írj majd üzit, és szívesen megnézem a videóidat:) Szurkolok! :D 12/l ;)
2013. nov. 23. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Nincs. 15 évesen se lenne.
2014. jan. 10. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Van.... de ne minecraftról beszélj... unalmas... a drogos osztálytársaid nevét sem kötelező kiadni.... a hétvégi piálásról pedig a muter érdekeltsége miatt ne beszélj... prosti anyázást 12 évesen elfelejteni, lehet menőnek gondolod, de én pl. csak röhögök CSébe is, ha egy kis cicahangú gyerek káromkodik, ellenben ha egy 20 éves, az elviselhető és általában okkal teszi, nem azért mert lelőtték 1-2 alkalommal.

21/F

2014. aug. 26. 00:04
 4/5 anonim válasza:
Szerintem van! Aki akarja próbálja meg. Ha jól megy csináld. De ha nem megy egy idő után ne erőltesd. Legyen minőség. És érdekes. A többi rajtad múlik
2018. márc. 2. 21:24
 5/5 anonim válasza:
Ja ez már régi akk mind1
2018. márc. 2. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!