Martinkaaa kérdése:
Megéri megvenni szerintetek?
Figyelt kérdés
Születésnapom nemsoká itt lesz Körülbelül egy hónap és szeretnék egy olcsó de a célnak megfelelő telefont. Úgy döntöttem hogy nekem a Samsung Galaxy Y kéne.A Cél: Wifizés,Zenehallgatás és telefonálás. Segítsetek mert kéne egy androidos teló olcsó,és JÓ! és ezt láttam olyan olcsónak! de ha van még Androidos és SAMSUNGOS (mert inkább samsungos vagyok) akkor nagyon szépen kérek mindenkit hogy írja le a véleményét! Nagyon Szépen Köszönöm!!2013. nov. 8. 21:48
1/4 anonim válasza:
szia
nekem s. galaxy y om van,de nem szeretem ... oke ,hogy olcsó , de szinte hasznalhatatlan egy ido utan, raadasul könnyen serul , kb mindjárt szetesik ,leesnek a darabkai ,pedig nem lett agyon hasznalva , es vigyaztam is ra viszonylag
2/4 Zenemanó123 válasza:
Egyik ismerősönek y-ja van és 1 év használat után ki-be kapcsol magától,ha beállítja rajta h ne írja ki a számát nem lehet visszaállítani és egyéb kisebb problémái is vannak. Ha olcsó telót szeretnél venni,akkor javasolnám a Samsunk Galaxy Pocket Neo-t.
3/4 box-king válasza:
Szerintem a samsung galaxy y aksija könnyen lemerül mert gyenge az aksi.
4/4 anonim válasza:
A barátnőmnek felrobbant az aksija o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!