Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Megéri megvenni?

Martinkaaa kérdése:

Megéri megvenni?

Figyelt kérdés
Születésnapom nemsoká itt lesz Körülbelül egy hónap és szeretnék egy olcsó de a célnak megfelelő telefont. Úgy döntöttem hogy nekem a Samsung Galaxy Y kéne.A Cél: Wifizés,Zenehallgatás és telefonálás. Segítsetek mert kéne egy androidos teló olcsó,és JÓ! és ezt láttam olyan olcsónak! de ha van még Androidos és SAMSUNGOS (mert inkább samsungos vagyok) akkor nagyon szépen kérek mindenkit hogy írja le a véleményét! Nagyon Szépen Köszönöm!!

2013. nov. 8. 16:17
 1/3 anonim válasza:
én a Samsung Mini-t ajánlanám :) Arra a három célra amit te leírtál az előzőekben tokéletesen megfelel tapasztalatból mondom :) szívós is , nem is fagy le az érintő képernyője.
2013. nov. 8. 16:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy Telenornál és Vodafone-nál nemláttam hogy van és már 3x bementem:S
2013. nov. 8. 17:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Ilyen van a tesómnak, és egy barátnőmnek. Mind a három célnak megfelel, és olcsó! Szerintem neked megéri ezt választani. Nem rossz telefon.

14/L:D

2013. nov. 29. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!