Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Vezetsz naplót? És miről?

Vezetsz naplót? És miről?

Figyelt kérdés
És ha vezetsz,mit írsz bele?Nem akarok illetlen lenni , csak úgy:)
2009. nov. 14. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Én blogot vezetek ami picit más, nyíltabb és nem olyan igazi naplószerű.

Én azt csinálom, hogy mappákat nyitok,emberek neveivel.

A legkedvesebb szavaikat, képeket, idézeteket, gondolatokat tartalmaz, szóval ezt már mondhatnám naplószerűnek, de mégsem olyan történetírós dolog az egész :)

2009. nov. 14. 12:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Jah és ezek digitális mappák a laptopomba, nem valódi mappák :)
2009. nov. 14. 13:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Jah és a mappáimat nem a blogomba rakom, hanem ez személyes és csak én nézem őket :)

Bocsi h ilyen félreérthető voltam és sokat írtam :)

2009. nov. 14. 13:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem hagyomanyos naplom van. Kb 5 eve kedtem, ami igy soknak tunik pedig nem az. Alig van 3,4 fuzet teleirva. Nem szoktam surun irni bele, csak akkor veszem elo ha ugy erzem nincs kinek kiontenem a szivem. Ilyenkor nagy hasznat veszem, mindig megkonnyebulok:) Mindig azt irom le ami epp foglalkoztat, de nem kell gondolkoznom rajta hogy "jaj mit is irjak.." az jon magatol, hogy eszre sem veszem. Neha szeretek beleolvasni a regi feljegyzesekbe, pl amikor az elso csokrol almodoztam...aztan amikor mar az reg megvolt es mar szerelemre vagytam... vannak benne vicces reszek is amin nevetek is amikor ujraolvasom, legalabb nem unalmas;p mar nagyon reg nem vettem elo, pedig itt lenne mar az ideje azt hiszem:D jo is hogy eszembe jutott:)

Van amugy masik "naplo"-m is, ebbe az osszes smst es kedves szot felirom amit a paromtol valaha is kaptam, sose tudom mikor jon jol:D

2009. nov. 14. 18:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen ,írogatok néha!
2009. nov. 15. 17:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Írok - és hát mi másról,mint az életemről? :D

Különben óriási haszna van a naplónak, az ember ott olyan dolgokat is kimond, amit még maga elől is szeret elhallgatni, és meg is könnyebbülök, amikor valamit kiírok magamból. Segít lezárni a dolgokat :)

2010. máj. 4. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!