Ps3-mat vennék. Ezek közül melyik ps3-mat vegyem meg?
Vennék ps3 mat, úgy kb. 40.000 ezerből, de még egy 5ezret tudnék talán gyűjteni..
Szóval kerestem pár olcsó ps3-mat, és az a kérdésem hogy ti melyiket ajánlanátok, melyik a jobb. stb.. ?..
Azt nem tudom hogyha egy ps3 teljesen gyári, akkor a vinyórol még letudja játszani a letöltött játékokat??
most kb olyan sorebben vannak amik nekem, szimpatikusak(első 3)..
1. [link]
2. [link]
3. [link]
van még itt több ezeket ültek a végére.ezek azok amik már nem nagyon érdekelnek..
Akármelyiket is veszed....CSAK SZEMÉLYESEN VEDD ÁT.... ezzel el kerülheted hogy átverjenek...
1. Az első nekem gyanúsan olcsó...
[fat gépek 30ezrek... ez meg slim ráadásul cfw-van rajta...És azért adja el mert kapott superslimet? amit ugye nem lehet törni...] nekem kamu szaga van...
2. Ez se tiszta hogy miért ilyen olcsó...
csak a gép megéri az árat...nem hogy még 3 "nagy" játék...
3. Ez is rohadt olcsó a cuccok hoz képest...
[bár inkább ezt venném mert rakat cuccot ad]
4. ez is jó sztem
5. [fat 80gb gép] NE ezek sárgaledesek lesznek...
6. ez is fat gép eszedbe se jusson...
7. ne
8. ne
Amire azt mondom hogy nem hiszem hogy kamu az egyedül a 4es link...
Többi valamiért nagyon nagyon nagyon olcsó...
Sok sikert hozzá :D
[jah és teszteld a gépeket legalább 1 órát játssz és ha nincs porszívó hangja veheted xD]
-----------------------------------
Jah és ha flashletetni akarod akkor csak 2000-res slimet vegyél mert a többi nem törhető
Az 1-esel tutira vmi gond van:
Frissen regisztrált tag, csomó 30ezer körüli ajánlattal, ami mind, mind áron alul van! Ezekhez vagy nem legálisan jutott hozzá (pl.rablásból), vagy lehúzás. (Ja, mielőtt még vki rágalmazással vádolna, ez csak a véleményem, bizonyítékom nincs rá, csak a körülmények miatt gyanús!)
a 2-es már törölve
a 3-as A sok Game és kiegészítő miatt nagyon olcsónak tűnik/ nagyon megéri, ha minden eredeti és működik jó vásár. CSAK személyesen érdemes megnézni.
a 4-es reális ár, szintén csak személyesen
a többi FAT masina felejtős...
értem..
pl. a 2.-nak, utána megnéztem a profilját, és több műszaki cikket is árult nagyon olcsón, viszont mindegyiknél más nevet adott meg, szóval az biztos kamu volt...
Akkor ha ezek közöl választok akkor majd a 4. lesz..
De lehet hogy majd megbízhatóbb oldalakról veszek pl vatera, vagy használt konzolos űzetek stb..
Még gondolkodom hogy honnan is vegyek, lehet hogy nem is ps3-mat veszek hanem xboxot, mert az olcsóbban találtam újonnan.
Körül is néztem még, ilyen konzolos online üzletet..
Újonnan tálam xbox 360 slimet 6gb 47000ft körü,l
de sima ps 3 slimet nem találtam ami olcsó, csak super slimet 12gb-osat, 59000ft ért az viszont nem lehet flash altatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!