Facebookon mi a megoldása a Zsiráf játéknak?
Szóval a zsiráf játék! Feladok egy rejtvényt és ha eltalálod akkor megtarthatod a profil képed. Ha nem akkor a következő három napban zsiráf képed lesz. CSAK ÜZENETBEN KÉREM A VÁLASZOKAT, NE íRd KI HOZZÁSZÓLÁSBAN! Itt a találós kérdés: Hajnali 3:00 óra van, csöngetnek az ajtón és te felébredsz. Hívatlan vendégek érkeztek. A szüleid és azért jöttek, hogy reggelizzenek. Van eper lekvár, méz, bor, kenyér és sajt. Mit nyitsz ki először? Emlékezz!!! CSAK üzenetben válaszolj! Ha jól válaszolsz ide írom a neved! Ha rosszul akkor zsiráfra kell változtatnod a profil képed! Játékra fel!tedd ki az idővonaladra"
Szerintem a szemem az, amit kinyitok....
Ekkora baromságot is rég hallottam, h nem ki hanem felnyitja:D
Az ajtó amúgy tuti bukó.
"Ha jól válaszolsz ide írom a neved! Ha rosszul akkor zsiráfra kell változtatnod a profil képed!"
Mi az, hogy KELL?! Majd én eldöntöm, hogy mi lesz a profilképem, ne más mondja már meg!!
A szemedet... ha felkeltenek hajnali 3kor, nem?! :)
Vagy a jamet és a bort csukott szemmel nyitod ki? Esetleg az ajtót is? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!