Van valaki rajtam kivül, aki nincs fent a facebookon?
Figyelt kérdés
Engem egyszerűen nem érdekel, van jobb dolgom is annál, mithogy, egész nap a fb-n verjem a nyálamat, meg kiírjam a napi 100 idézetemet.:D2013. okt. 22. 20:25
1/13 anonim válasza:
Férjem se, és a kollégáim közül is van jópár aki nincs rajta. Én rajta vagyok, de nem verem a nyálam, sőt, fotóm sincs kint, idézet se, és komment se. Viszont a chat részét szeretem használni.
2/13 anonim válasza:
Detto :D
Az emberek általában szeretik magukat reklámozni... ez a facebook fennmaradásának a titka. Ja meg vannak személyes rossz tapasztalataim is róla. Szóval én special kakkantom le az egészet :D. 29F
3/13 anonim válasza:
megfigyelnek b.+!
sehol nem vagyok fenn, netezni is kávézóba járok, de olyan helyre, ahol a közelbe sincs kültéri vagy beltéri kamera...
4/13 anonim válasza:
És akkor mi van ha megfigyelnek b+! :D Engem figyelhetnek, semmilyen illegális dolgot nem teszek a neten. Mitől félsz, hogy kamera nélküli netkávézóba kell járnod?
5/13 anonim válasza:
nem vagyok, nem voltam, nem leszek facebookon :)
6/13 anonim válasza:
hát igen,nem sok értelme van azonfölül,hogy spam az egész,meg butítás a köbön.Én sem használom,de ez a mai tinik bálványa egész Nap Posztolni valami értelmetlen baromságot,maisnstream poénok,erkölcstelen képek...meghagyom nekik,éljenek csak vele,azt még le is szarom,hogy megfigyelnek,azt hiszed ezt nem figyelik? bár nem mintha érdekelne.
7/13 anonim válasza:
Fent voltam, de rájöttem hogy nagyon ratyi az egész..ezért pár hét múlva függesztettem magam, mert rájöttem, engem sem érdekel a 'fészbúkos' életbe tartozó dolgok.:D Azóta nagyon jól elvagyok nélküle is.
9/13 anonim válasza:
És itt mennyivel "jobb"? Mi különbség van?
10/13 A kérdező kommentje:
Én is fent voltam egy ideig, de aztán olyan értelmetlen volt az egész,néha csak fent voltam, de nem tudom minek, amikor nem történt semmi. Az egész facebook a dicsekedésről szól, van akinek 100 képen is felül van, lássák milyen fasza az élete, annak az illetőnek.
2013. okt. 23. 07:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!