Milyen logo-t tervezzek egy fiú bandának?
Figyelt kérdés
Tudjátok az MDC-s fiúk benne voltak az xfaktorba csak kiestek.Aztán most lehetőséget kaptunk hogy lehet nekik egy logot csinálni.Aki nem ismerné őket.3fiú van benne.Dani,Miki,és Boti.Miki énekel.Milyen logo illik hozzájuk?Van ötletetek ?2013. okt. 26. 14:41
1/2 anonim válasza:
A három betűt összefonni valamilyen módon. És valami modern stílusú legyen szerintem, mondjuk fekete-fehér.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen erre én is gondoltam csak nem tudom hogy hogy legyen:))És akik szeretik az MDC-t azoknak a közös neve a coolers.:)Esetleg ha a C betut csinalom meg valahogy?:)Azt hogy lehetne feldísziteni?:)
2013. okt. 26. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!