Mi legyen az első videóm youtubeon?
Ha még elkezdeni sem tudod akkor inkább semmilyen ne legyen.
A 'én is csinálok videót mert most ez a divat de azt sem tudom mi legyen'-jellegű csatornákon nagyon látszik hogy erőltetett, hogy csak arra megy hogy a készítője népszerű próbál lenni, mert most ez a menő.
Ha egy csatornát akarsz kezelni, ahhoz az kell hogy legyen egy terved ami alapján felépül a tartalom. Kell egy érdeklődési kör, amiről szól a dolog, ami lehetőleg egyedi és nem több ezer ugyanolyan létezik már, és persze kompetens is vagy benne; kell egy hozzáértés ami alapján elkészíted az anyagot, kell hozzá szabadidő hogy naprakész legyél és frissüljön is a tartalom, kell hozzá egy érzék és hozzáállás hogy értékelhető dolgot csinálj és ne csak a napiszaron legyél téma.
Raffael-Erhard válasza:
Minecraft hardcore,Minecraft redstone tuutorial,Q.U.B.E kijatszas,Bad piggies kijatszas...Ajanlom a GamePlay-t :D
Minecraft hardcore kizárva mert a 2. részben meghalnák..A redstonehoz nem nagyon értek..Q.U.B.E kicsi a videókarim pixelshaderje.. Bad piggies játszottam rajta nem az én játékom.. Lehet az első videóm egy 3L tej kihívás lesz! :P
Töltsd le a Bandicam felvevőt!
bandicam.com
Vegyél mikrofont
állítsd be,
MÁR VIDIZHETSZ IS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!