Melyik wii éri meg jobban?
A baj az, hogy most nem látom a linkeket, + már eléggé álmos vagyok, egybe van minden, de megpróbálok segíteni.
Nos, van a mini Wii, és a fehér, fekete, piros, és kék Wii. Én kéket vettem, mert az limitált kiadás volt, és jobban megbíztam az újabban. A kéknél régebbiek, mint pl: a fehér, lejátssza a GC játékokat is, tehát az azért jó. Lényeg a lényeg, mindegy hogy milyet veszek, viszont a mini Wii-ről nincs tapasztalatom, tehát vegyél mondjuk kéket. Nem olcsó, de konzol árakhoz képest az, és jó szórakozás.
Üdv: Norbiii
Teljesen jól írta az előttem szóló, részemről ment a zöld kéz :D
Szóval. Három wii létezik.
RVL-001: 2006-tól, GC csatlakozókkal (legyen ez a "régi")
RVL-101: 2011-től, GC csatlakozók nélkül (legyen ez az "új")
RVL-201: piros, csak 1db USB van rajta (legyen ez a "mini")
A színe csak a limitált kiadást jelöli. Mario Kart fekete, Sonic kék stb stb.
RVL-001-el jársz a legjobban, de a 101-es sem rossz. Attól függ, hogy akarsz-e Gamecube játékokkal játszani. Mivel az "újban" nincs gc csatlakozó, ezért macerásabb gc játékokkal játszani, de megoldható.
A "mini" nem ajánlott, mivel csak 1 usb-je van. Erkölcs ide vagy oda, ha pendriveról/hddről akarsz játszani, akkor kell a két usb, így marad a "régi" vagy az "új".
Amelyik szimpatikusabb :D
Használtan is vehetsz wii-t, nem lesz vele baj, nekem egy "új" van, és van, hogy 8-10 órát is megy egy huzamban (ritkán játszom, de akkor sokat :D ) és semmi baja.
Használtan ugye olcsóbb, és általában pakkban adják, szóval ha mákod van lesz balance board is benne, meg egy pár kiegészítő cucc is.
Kiütni lényegesen könnyebb, mint bármely más konzolt (nem kell szétszedni, vagy forrasztani), így nyugodtan játszhatsz akár pendriveról vagy külső hddről is.
Egy szó mint száz, ha gc játék is kell, és nem akarsz vacakolni vele, akkor a régebbi wii (RVL-001), ha nem fontos a gc, akkor az újabb kiadás (RVL-101), a minit meg felejtsd el :D
Válassz egy szép színt, aztán hajrá! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!