Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Egy paintball vagy Airsoft...

Egy paintball vagy Airsoft lövés fáj jobban?

Figyelt kérdés

2013. aug. 28. 23:07
 1/2 hun46y3 ***** válasza:

Fájdalom tekintetében szerintem fölösleges különbséget tenni, én legalábbis nem tudnám megmondani, melyik fájt jobban. A paintball inkább üt, az airsoft inkább csíp.

Lényeg az, hogy ne akard, hogy eltaláljanak ;)

De ne aggódj, egyik sem vészes, ha van megfelelő felszerelésed, nem eshet bajod.

2013. aug. 29. 09:27
 2/2 anonim válasza:
Alapvetően ha csak az erőket nézzük akkor egyértelműen a paintball fájdalmasabb a 10-16J-al az airsoft 1-3J-os erejéhez képest. De mint az előttem válaszoló írta maga a fájdalom típusa is más... Egyébként meg ha nem okoz valami maradandó sérülést/károsodást akkor a fájdalom 1 perc múlva elmúlik, utána már csak az agyad raktározza emlékként, ha nem arra figyelsz akkor nem érzed...
2013. szept. 4. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!