Valaki segítsen! 9. -es vagyok és holnap kezdődik el a beavatás. Nektek mi volt?
Figyelt kérdés
De én nagyon parázok miatta,és nem is akarok el menni de ez 1 hétig fog tattani.És a tanár azt mondja hogy kötelező el jönni és ha nem jövök el akkor a nagyok külön ki találnak nekem valamit.Most mit csináljak??2013. okt. 6. 09:26
1/6 anonim válasza:
Menj el, mert az egész osztály rajtad fog röhögni a 4 év alatt. Egyébként nem kell semmi komolyra számítani, nem fognak megalázni, vagy ilyesmi, vicces, vagy kicsit ciki dolgokat kell majd csinálni legrosszabb esetben, de úgyis mindenki röhögni fog és nem azon, aki csinálja, hanem magán a feladaton, szóval nem kell izgulni.
2/6 anonim válasza:
Vödörben kellett cipelni a könyveket és kaptunk cumi-nyakláncot, illetve voltak vicces feladatok, de semmi durvaság.
3/6 anonim válasza:
Szerintem is menj el, ott lesznek a tanárok, nem szégyeníthetnek meg, a lényeg, hogy állj be a sorba, tedd meg, amit akarnak, ne hívd fel magadra a figyelmet. Nálunk kettő van, egyaz első napon, ott fel lehet írni felsőbbéveseknek gólyákat, akiket szivattatni akarunk, és nagyszünetben vicces feladatokat csináltatnak velük. Aztán nemrég volt a második, akkor hülye ruhában kell menni, elmondani egy esküt féllábon, és elég gusztustalan falatkákat enni.
Nálatok úgy látom nem ez a helyzet, de szerintem kár lenne kihagyni. Túl leszel rajta, viccesen kell felfogni, és arra kell gondolni, hogy majd milyen jó lesz jvőre, amikor te nézheted a kisgólyákat szívni, persze semmi kárörvendés.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. okt. 6. 13:28
6/6 A kérdező kommentje:
Borzalmas..
2013. okt. 8. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!