Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ötlet a tükrömr...

Szerintetek jó ötlet a tükrömre idézeteket kirakni ami motivál majd miden reggel mikor kezdődik a suli?

Figyelt kérdés
És ha igen milyen idézeteket rakjak ki? Vagy írjam oda hogy "Tanulj, hogy felvegyenek abba az iskolába amelyikbe szeretnél menni." vagy "Sportolj minél többet, hiszen karcsú akarsz lenni." vagy valami ilyesmire gondoltam. Van itt olyan aki csinált már ilyet? Vélemény? Tanács?
2013. aug. 23. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Még nem csináltam ilyet, de szerintem nem rossz ölet, mindenképp próbáld ki! :)
2013. aug. 23. 22:11
 2/4 A kérdező kommentje:
És szerinted miket írjak ki rá?
2013. aug. 23. 22:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Hmm talán a céljaiddal kapcsolatban néhány ösztönző mondatot vagy esetleg valami vicceset is kiírhatnál(ezek mellett), hogy amikor rossz kedved van akkor jobban érezd magad tőle vagy talán valaki számodra fontos személy fényképét is kiteheted, az is lehet ösztönző vagy vigasztaló :)
2013. aug. 23. 22:46
 4/4 Doruss ***** válasza:
Szerintem tök jó, nekem jópár idézet van a falamon, amik mindig motiválnak. Meg van egy mappa a gépemen, amibe mindig lementem a motiváló vagy inspiráló képeket, idézeteket, amelyekkel találkozom, és ha "lelkifröccsre" van szükségem, akkor végignézegetem őket. Ez mindig segít.
2013. okt. 30. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!