Mi legyen a blogom ime?
mi???
mi a kérdés, bocs de nem volt valami érthető? Szal, hogy MI adjunk tippet, a TE, saját blogodhoz??? WTF? Figyelj, csak akkor írj, ha van egy SAJÁT történeted, TE magad dolgoztad ki, NEM loptad, és a legfontosabb, NEM MÁSOKTÓL KÉRSZ EFFÉLE "SEGÍTSÉGET"!!
ha te akarsz írni egy történetet, ami az életedről szól - vagy mittomén miről (?) -, frappán és angolul akarod megírni, ne legyen hosszú, de egyszavas (???) sem, akkor ÍRD!
Mit akarsz, mit füzzünk még hozzá? A te blogod, azt csinálsz vele, amit akarsz. -_-
-ime
-az en életem de angol legyen xD
kezdjük ott hogy legyen magyar billentyűzeted
a másik azt mondtad valami olyan legyen min pl "az en eletem" és mindenképp angol.Akkor te is írhattad volna angolul.
És az elsőnek igaza van.Olyat lehet kérdezni hogy-hogy csináld meg pl a kinézetét de hogy miről írj az már szánalom.Meg a cím.Nem tudod de írni akarsz.Csak egy divatblog lesz a neten.EZ NEM KUKA HOGY MINDEN SZEMETET IDE DOBJATOK.
Fogadjunk valami nyálas hülyeség vagy 1D nyáladzás vagy vámpíros tündérmese.
Neked azt ajánlom: Ne írj!
Kedves kérdező :)
Szerinted honnan a francból tudnánk, hogy te hogyan írsz, ha nem közölsz semmit?!
Bár, ha jobban belegondolok, azt simán le lehet szűrni, hogy helytelenül írsz.
Szóval, mielőtt meggondolatlan kérdéseket teszel fel, és hozzájáruló, minősíthetetlen, a magatartásodat tükröző kommenteket írsz ki, GONDOLKODJ! Ennyi. Semmi több.
Amilyen a mosdó, olyan a törülköző - vagyis ne várd el, hogy mi "rendesen" (?) válaszoljunk (bár ahoz képest a válaszok a kérdéshez képest "normálisak" voltak), ha te nem tisztelsz meg minket azzal, hogy olyat kérdezel, amivel nem nézed hülyének az embertársaidat.
Köszönöm :)
rendesen nevetek rajtad :DD LOL
írni még mindig nem tudsz.
Szerintem indíts egy olyan blogot ahol gyakorlod a helyesírást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!