Hogyan legyen jobb a blogom?
Figyelt kérdés
www.idezekneked.blogspot.hu Segítsenek a jó bloggerek! Vélemények, tanácsok?2013. márc. 17. 18:06
2/7 anonim válasza:
Egy ilyen oldalból többet nem lehet kihozni szvsz
3/7 A kérdező kommentje:
És mi vele a baj? :(
2013. márc. 17. 18:45
4/7 anonim válasza:
A betűtipus borzalmas, olvashatatlan. A tartalomról nem alkotok véleményt, de nem sokat tesz hozzá a világhoz :) nincs mit tuningolni rajta.
5/7 anonim válasza:
A színek jól néznek ki, de a betűtípus borzalmas. Egy egyszerűbb, Verdana-t vagy esetleg Arial-t ajánlanék.
6/7 anonim válasza:
Az Idézetek és alatta az idézet maradhat.
De a többi betűtípusát azonnal cseréld le. Én az ilyen oldalakat, még ha a nyerő lottó számokat is írja ki azonnal bezárom. Olvashatatlan a betűtípus. Szép, jól néz ki, de nem arra való az ilyen betűtípus, hogy sok szöveget olvass. Igazából nem is tudom elolvasni.
Maga a téma meg... semmi plusz, semmi érdekes, idézetes oldalból van egy, ami szerintem verhetetlen.
De ha te jól érzed magad amikor írod, szerkeszted stb, akkor ne hagyd abba, folytasd nyugodtan.
A színvilág nekem bejön, tetszik. Még a háttérminta is.. határeset (de ez nagyon személyes, nem szeretem az ilyesmi mintákat).
7/7 anonim válasza:
Szerintem jó :) csak a betű tipus nem tetszik...:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!