Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Titeket érdekelne egy ilyen blog?

Titeket érdekelne egy ilyen blog?

Figyelt kérdés

Elég furcsa gondolatmeneteim szoktak lenni, sokat agyalok mert túl sokat érek rá. Szóval ezeket leírnám egy blogba. Nem csak furcsa gondolatmenetek lennének, amik szórakoztatóak vagy tanulságosak, hanem nekem mániám fejteni az élet nagy dolgait. És ezeket meg kell osztanom, ezért leírom.

Most még csak egy bemutatkozást írtam, hogy ha lesznek olvasók, kb tudják hogy ki ír, hogy milyen vagyok. Csak tudni szeretném, hogy mire számítsak, mennyire lesz érdekelt. Mert ha mondjuk nem láttok benne esélyt, akkor nem folytatom:)

[link]

Köszönöm előre az őszinte véleményt:) De nagyon őszinte legyen ám..!

2013. szept. 24. 07:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Tanácsok:

Alázat. Legalább az "alap" mennyiség - ne hidd azt, hogy te vagy mindennek a centruma.

Igényesség. Filgyej a stilisztikára, a vesszőkrre, hogy ne írj olyanokat, amik egyszerűen baromságok (mint a "faj"). Ez a minimum azok felé, akiket ovlasóidnak szeretnél tudni, tiszteld meg őket azzal, hogy jó a szöveg felépítése.

Az, hogy miről írsz, már a te dolgod, de tisztázd, hogy mit is akarsz. Sok olvasót, avagy elsősorban magadnak írsz? Ha az előbbi, akkor nyilván olyan dolgok kellenek a blogba, amik sok embert megmozgatnak. Ezáltalán némileg el tud veszni a "személyesség", de lesz helyette más. Ha az utóbbi, akkor akár arról is írhatsz, hogy miképp porszívóztál aznap. De ez esetben ne számíts nagy olvasóbázisra, leglaábbis igazán ritka, főleg az első évben - de itt is figyelni kell a fentebb említettekre!)

Sok sikert!

2013. szept. 24. 19:53
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Inkább a sok olvasóra próbálok majd hajtani. Arra gondoltam, hogy pl volt nem egy dolog az életemben, amiből sokat tanultam. Ha leírnám, lehet, hogy másnak is segítene. Csak akkor megint magamról írok és félek, hogy hasonlóan kötnék ki a végére mint a bemutatkozásban. De nem fogom feladni!:)

2013. szept. 24. 20:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha az tetszik, csak rajta, írj arról. A lényeg a hogyan, nem a mi. Írhatsz akármiről, csk arra figyelj, hogyan írod! Képzeld magad az ovlasó helyébe egy kcisit, ckas néha, talán az a leghasznosabb.
2013. szept. 24. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!