Halljátok! A Dark című blog most Harry életéről szól?
:OOO Mert én ezt most nem értem :OO
Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 20:16
1/6 anonim válasza:
Igen!:)
Bár én kicsit furcsának találtam, hogy leírja mindenkinek a szexuális életét, ráadásul szegény csajt is sajnálom, aki a barátnője....:/ De ő dolguk:) Személy szerin directioner vagyok, imádom Harryt és Bot!
2013. szept. 15. 20:18
2/6 anonim válasza:
Nem. Én úgy tudtam, hogy ezt Harry írja, és ez egy fanfiction, és amúgy mindenki azt hiszi hogy van egy nő aki írja, de kiderült, hogy az harry titkos profilja :))
2013. szept. 15. 20:19
3/6 A kérdező kommentje:
neeeeeeeee most komoly?!!! aztii nem is tudtam vagy na , érted csak sejtettem ... de olyan romantikus az egész *-* meg halljátok most ha irok egy fanfic.et h. pl. Niki és Harry dark fanfictiont akkor velem is összejön Harry?
2013. szept. 15. 20:21
4/6 A kérdező kommentje:
Harry írja? :OOOOOOOOOOOOOOOo
2013. szept. 15. 20:22
5/6 anonim válasza:
Dehogyis Harry irja. Ez hulyeseg. Az eredeti iroja Hannah, aki azt hiszem angol. Vagy amerikai, nem tudom. A megegyezes csak annyi hogy Harry is beleolvasott es azt nyilatkozta tetszik neki, bar o sok dolgot nem ugy tenne ahogy meg van irva vagy egyaltalan nem csinalna meg.
De ez felejtos hogy o irta.. :D Nyilvan majd ilyenekre lesz ideje.
2015. júl. 20. 00:42
6/6 anonim válasza:
Ja es meg annyi hogy rohadtul nem az o eleterol szol. Az irolany direkt megjegyezte, hogy fizikai megjelenesen kivul nem az eredeti Harryrol lett mintazva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.