Ezt kamatoztatni tudom bulikben is?
Figyelt kérdés
Még soha nem voltam szórakozóhelyeken táncolni, de most a sulinkban lesz egy évfolyambuli. 6 éve táncórákra járok. (hip-hop) Ezeket a stílusokat(pl.: house alaplépések stb.) lehet táncolni, vagy mi mos a divat? Én nem szeretnék csak vonaglani, mint aki nem tud semmi mást csinálni. Kinéznének emiatt? Előre is köszönöm a válaszokat!2013. szept. 7. 11:28
1/1 anonim válasza:
Háát, van egy évfolyamtársam, aki nem tud breakelni, csak azt hiszi. Minden bulin teszi magát, és azt hiszi, ő a társaság középpontja, pedig csak lejáratja magát, és jól kinevetik. Te viszont ezt tanultad, de ha már kamatoztatod egy bulin a tudásod, akkor ne legyél benne egyedül, hanem táncoljatok úgy többen, és akkor lehet, hogy sikeretek lesz, de ha csak egyedül próbálkozol, nem biztos, hogy úgy sül majd el a dolog, ahogy az amerikai filmekben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!