Ti jó ötletnek tartjátok a naplóírást?
Mibe írjam? Hogyan tegyem változatossá? Hová rejtsem el?
Leírnátok hogy ti hány évesen kezdtétek, és hogy miért? Szeretnék tanácsokat és ötleteket kérni. Köszönöm előre is:)
Én 8 évesen kezdtem írni, azaz 5 éve. Azért, mert volt pár dolog, amit csak én tudtam megérteni (mindig is fura voltam) és szerettem volna, ha ezekre emlékszek majd sok évvel később is. És így amikor unatkozok, mind a 3 (már kész) naplómat olvasgatom, naphosszat :)
Én először kicsi spirálfüzetbe keztem írni, aminek papír borítója volt, de volt felül-alul műanyaglap, így viszonylag nem lett koszos. A második keményfedeles spirálfüzet volt, a harmadik ilyen könyvszerű, keményfedeles. Most is ilyen füzetbe írok, de nem hiszem hogy megtartom mert túl kislányos és lejött a lakatrésze.
Én mindig máshol tartom, van hogy az asztalomon van, valamikor a szekrényemben, könyvespolcon stb.
És jó ötletnek tartom a naplóírást, a kérdésre válaszolva.
Szia!
Én 11 éves vagyok,és már régóta írok naplót.:)
Én nagyon szeretek naplót írni,mert ha mondjuk valami rosszul sül el,akkor azt a naplódba leírhatod,de ha mondjuk elmondod valakinek,akkor lehet,hogy kinevetne,de ha a naplódba leírod,abból nem lesz semmi baj....
Meg persze oda minden olyan titkodat leírhatod,amit másnak nem szeretnél elmondani.:)
Hát én a fiókom aljára szoktam rejteni,de mivel az enyém kulccsal működik,ezért a kulcsot azt mellé szoktam tenni.....
Én minden nap írni szoktam bele,mondjuk hogy mi történt ezen a napon,és hogy milyen jó,és emlékezetes dolgok történtek velem,és a titkaimat....
Én azért kezdtem el naplót írni,mert másnak nem nagyon tudtam kiönteni az érzéseimet...
És persze a legféltettebb titkaimat is beleírom.:)
Szerintem érdemes elkezdeni naplót írni,mert nagyon jó lesz majd felnőttkorodba vissza olvasni,hogy miket írtál bele.
Bocsi,ha hosszan írtam le.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!