Hány évfolyam van Roxfortban? 7 vagy 8?
Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 11:00
2/7 anonim válasza:
Ja 7 nem is értem hogy mért lenne nyolc sok mindenkit összezavar hogy a filmben "8.rész is van" de az igazából 7/2
3/7 A kérdező kommentje:
nem,nem azért nem tudtam. hanem mert nem volt világos, hogy hány évesen végzik el a sulit. mert így akkor kb 17 éves korban.
2013. aug. 26. 15:37
4/7 anonim válasza:
Ja akkor boccs:) egyébként tényleg 17 évesen a varászlók akkor számítanak nagykorúnak úgy mint nálunk a 18
5/7 A kérdező kommentje:
csúcs :)
ma megnéztem az 5. és 7. részt és abból kiderült számomra (a minisztériumi tárgyaláson van ilyen elszólás többek között, a másik részben az elején, mikor harryvé változnak a többiek).
azért köszi
2013. aug. 26. 23:06
6/7 anonim válasza:
Ajánlom könyvben garantáltan nagyobb élvezet:)
7/7 anonim válasza:
Milyen elszólás? Olvasd el a könyvet! Egyébként 18 éves korukig járnak iskolába, de 17 évesen nagykorúak. Azok iratkoznak be első osztályba, akik július 31-ig betöltik a 11-et, szóval mikor júniusban végeznek, akkor valaki még a 18-at se tölti be, más meg majdnem 19. Pl Harry 1980. július 31-én született, Hermione 1979. szeptember 19-én, ha jól emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!