Leander20 kérdése:
12/l és szeretnék gördeszkázni eleinte meni simán tutam de? (többi lentt)
Figyelt kérdés
de még aznap mentem vele és elkezdet fojamatosan bara menni rámegyek lököm magam és dölök jobra de még akkor is bara megy mi lehet a baja? és hol tudok tanülni jobban gördeszkázni (mármint mire keresek rá a neten)?2013. aug. 23. 22:41
1/3 anonim válasza:
először vegyél helyesírási szótárat:*
2/3 A kérdező kommentje:
pfff....mongyuk ez nem lényeges -,-inkáb választ küldeni lehetne ?!?! am megoldotam hogy miért dölt bara
2013. aug. 28. 23:58
3/3 anonim válasza:
teis jo ember vagy! ahejett hogy segittesz 2 mondatban inkább parasztkodsz 1o sort a helyesirásrol....jogunk van ugy irni ahogy akarunk és ha ez téged zavar akkor meny haza sirni és heverd ki valahogy mert ijen kényes kis érzékeny
nem lehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!