Próbáltatok már vásárolni a CSAK1NAP. HU oldalon, amit a Blikk szervez?
Figyelt kérdés
Kicsit felháborítónak tartom, hogy egyes "akciós" - mert nem is mindig az termékek már reggel fél 6-kor elfogynak.
Mint pld. ma is. Szerettem volna az üdülésből vásárolni, de sajnálattal közölték, hogy már elfogyott!
Jártatok már Ti is így?
2009. okt. 30. 07:35
1/5 anonim válasza:
nyilván limitáltak ezek a kedvezmények.de nekem nem világos,h.ezekből 1-1db van és az viheti aki először lecsap rá?vagy mindenből több db van?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem, elméletileg több termék is van belőle.
Volt olyan, hogy reggel 8 db volt készleten, délben nulla, aztán estére megint volt pár db. Nem értem :(
2009. okt. 30. 12:14
3/5 anonim válasza:
Egyszer néztem ki valamit, és nálam is elfogyott már reggel. Különben nem minden olyan olcsó, mint mondják. Érdemes előtte gyorsan megnézni az árukeresőn, vagy internetes boltokban. (Mindig van olcsóbb ajánlat.)
4/5 anonim válasza:
Én most vásároltam egy 3 napos wellnes-t fél áron !Eddig úgy néz ki minden ok!Ha sikerült elmennünk megígérem írok igaz-e!Üdv.!
5/5 A kérdező kommentje:
De jó neked :) Jó pihenést kívánok!
Mi is vásároltunk tőlük 2009. decemberében Hévízre és minden rendben volt!
2011. febr. 11. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!