Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Próbáltatok már vásárolni a...

Próbáltatok már vásárolni a CSAK1NAP. HU oldalon, amit a Blikk szervez?

Figyelt kérdés

Kicsit felháborítónak tartom, hogy egyes "akciós" - mert nem is mindig az termékek már reggel fél 6-kor elfogynak.

Mint pld. ma is. Szerettem volna az üdülésből vásárolni, de sajnálattal közölték, hogy már elfogyott!

Jártatok már Ti is így?

2009. okt. 30. 07:35
 1/5 anonim ***** válasza:
nyilván limitáltak ezek a kedvezmények.de nekem nem világos,h.ezekből 1-1db van és az viheti aki először lecsap rá?vagy mindenből több db van?
2009. okt. 30. 11:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem, elméletileg több termék is van belőle.

Volt olyan, hogy reggel 8 db volt készleten, délben nulla, aztán estére megint volt pár db. Nem értem :(

2009. okt. 30. 12:14
 3/5 anonim válasza:
Egyszer néztem ki valamit, és nálam is elfogyott már reggel. Különben nem minden olyan olcsó, mint mondják. Érdemes előtte gyorsan megnézni az árukeresőn, vagy internetes boltokban. (Mindig van olcsóbb ajánlat.)
2009. dec. 15. 11:06
 4/5 anonim válasza:
100%
Én most vásároltam egy 3 napos wellnes-t fél áron !Eddig úgy néz ki minden ok!Ha sikerült elmennünk megígérem írok igaz-e!Üdv.!
2011. febr. 11. 17:31
 5/5 A kérdező kommentje:

De jó neked :) Jó pihenést kívánok!

Mi is vásároltunk tőlük 2009. decemberében Hévízre és minden rendben volt!

2011. febr. 11. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!