Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Próbáltatok már úgy vásárolni,...

Próbáltatok már úgy vásárolni, hogy nem néztétek az árakat?

Figyelt kérdés
Bármilyen boltban: drogéria, parfüméria, ruhabolt, cipőbolt...
2011. márc. 7. 11:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy ne nézzem meg az árakat :( De amúgy tök jó lenne :) sokkal nyugodtabban mennék fogorvoshoz(fogszabályzóm van és rengetegbe kerül), és sokkal lazábban viselkednék :)

(múltkor például a technokol ragasztó árán akadtam ki egy csöppet: hobby boltban 560Ft volt egy másik boltban meg 280Ft...azért szerintem alsó hangon véve is rettentő nagy a különbség, így egy áráért kettőt kaptam :) ...)

2011. márc. 7. 11:39
 2/9 anonim válasza:
100%

Nem, sajnos nem engedhetem meg ezt magamnak!:)

A másik meg az, hogy nagyon jó érzékkel választom ki mindig a legdrágább ruhát, parfümöt, szóval ha így vásárolnék tuti, hogy egy horribilis összeg jönne ki fizetéskor!:)

2011. márc. 7. 11:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerinetm manapság egyre kevesebben tehetik meg azt, hogy ne nézzék az árakat vásárláskor. Én mindeig megnézem,. és a lehető legolcsóbbat veszem mindenből. Nem érdekel milyen márkájú, amit megveszek, az számít, hogy a célnak megfeleljen, és legyen rá elég pénzem. Van 3 gyerekem, nem tehetem meg, hogy eszetlenül költekezzek!
2011. márc. 7. 11:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez nálam lehetetlen, mivel korlátozottak az anyagi kereteim. Ráadásul pl. cipőkből jó érzékkel minidig a boltban található legdrágább darabok tetszenek meg. Azt hiszem akkor is nézném az árakat, ha jóval több pénzzel rendelkeznék, egy arckrémért biztosan akkor sem adnék ki 80ezer Ft-ot.
2011. márc. 7. 12:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én se tehetem meg, hogy ne nézzem az árakat. De az az igazság, hogy ha rengeteg pénzem lenne, akkor is megnézném, mert nem szeretek feleslegesen költekezni vagy 3szoros árat fizetni valamiért, ami máshol sokkal olcsóbb.
2011. márc. 7. 13:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik legnagyobb vágyam, csak nem tehetem meg :(
2011. márc. 7. 14:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindig meg kell hogy nézzem. Sajnos. Szerintem csak a leggazdagabbak engedhetik meg azt, hogy ne nézzék az árakat.
2011. márc. 7. 14:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha külföldön vagyok, de akkor is nagyjából kiszámolom mennyi, aztán mikor otthon pontosan átszámítom, na akkor elhűlök egy kissé, de tudom, ha nem veszem meg, akkor kiborulok, mert lehet soha többet nem lesz rá alkalmam. (volt már ilyen párszor). Azért itthon figyelem az árakat, és aranyszabály, amit nem engedhetek meg magamnak fel sem próbálom, vagy be sem megyek az üzletbe:-)
2011. márc. 7. 23:36
 9/9 anonim válasza:

Én egyszer igen, úgy történt, hogy kicsit spóroltam majd valentin nap előtt elmentem a párommal s bármit megvehetett amit akart. Én se otthonról kapom a pénzem nagy részét, s lett volna okosabb választásom is amire költsem, de érte bármit. Nem bántam meg, elmondhatom, hogy egyszer legalább nem az árakat kellet szemelőt tartsam. :)

19/F

2011. márc. 13. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!